Hogy is van ez? Terhesgondozás, szülés- magán és fogadott orvos, szülésznő nélkül?
Egyszerű,sztk-s nőgyógyászhoz járok.
Ha nem választok orvost,szülészt,akkor egyszerűen,ha majd megindul a szülés, bemegyek a kórházba,ahová körzetileg tartozom és ennyi?
Más kórházban is ellátnak,ha úgy van?
Vagy hogy mennek ezek a dolgok?
Szuper.Nem tervezek orvost fogadni...
És akinél szültetek így,nekik adtatok hálapénzt?
Ez a része,hogy megy a dolognak?
Ez is egy jó hír.
Köszi az infót:)
Én is sztk-ba jártam, nem volt fogadott szülésznőm sem és orvosom sem.
Amikor elfolyt a magzatvíz bementünk a kórházba, és ennyi.
Szó nélkül felvették az adataimat, elláttak, stb. Mindenki nagyon kedves volt végig, pedig 1 fillért nem adtam senkinek.
Nyugi, minden OK lesz és simán megy! :)
Szomorú, hogy a kismamáknak ezen kell aggódni.
Én hónapokig tiszta stresszben voltam, hogy hogyan lesz orvosom, mert itt 100.000 egy szülés fogadott dokinál, és ez rohadt sok pénz. Szülésznőt meg nem lehet fogadni ha nincs orvosom ebben a kórházban. Idegeskedtem ezen egy csomót, aztán rájöttem: Várandós vagyok és ilyen hülyeségeken idegeskedem? Így is úgy is megszülöm, túlélem azt a pár napot, utána egy egész élet kárpótol. Ha a kicsinek ne adj isten valami gondja lenne, őt gyerekorvos látja el.
Ha velem meg bunkón viselkednek, majd nyelek 2-t, 3-at. Ott lesz a férjem, majd ő pátyolgat, az orvos úgysem fog.
A pénzt meg örömmel költöm majd a kislányomra. És nem is idegeskedem ezen többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!