Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » SOTE I vagy Szent Imrében jó...

SOTE I vagy Szent Imrében jó nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Keresek megbízható nőgyógyászt a két kórházban. Tudnátok esetleg ajánlani olyat akinek magánrendelése is van de nem az egekben van a tarifája? A kórházakról is várom véleményeteket.
2013. okt. 23. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
SOTE I-en dolgozik Lázár Levente, Bartók Béla úton van magánrendelése a Móriczhoz közel. "Tarifái" tudomásom szerint átlagosak. Még várandós vagyok, de jók a tapasztalataim a kórházzal, nagyon felkészültek, jó a szakembergárda és a csecsemő intenzív, ha ne adj Isten baj lenne. Őt én nagyon jó szívvel tudom ajánlani.
2013. okt. 24. 01:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Akit a SOTE I-n mindenképpen kerülj el,dr Kovács Eszter.
2013. okt. 24. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen a Dr. Nőről csak rosszakat hallok.
2013. okt. 24. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Ügyeletes volt,mikor én szültem,és iszonyú bunkóan viselkedett.

Sajnos az a két doki,akit én tudnék ajánlani már nincs ott..

Esetleg informálódj dr.Halmos Amrita-ról,róla olvastam elég sok pozitív beszámolót

2013. okt. 24. 22:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Édesanyám orvosa ott Dr. Szigeti Zsanett volt, elmondása szerint jó orvos de ennek 8 éve. Róla nem találok semmi frissebb infót sajnos.
2013. okt. 25. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Első vagyok. Egy ismerősömnek ugyanott Murber Ákos volt a dokija, ő is nagyon meg volt vele elégedve. Lázár Levente pedig szerintem azért jó, mert rendkívül nyugodt és türelmes, pedig általában millióan vannak nála. Nálam eddig tök alapos is volt, úgyhogy őt csak jó szívvel. Papp Csabával viszont egy barátnőmnek emberileg nem volt jó tapasztalata. Iszonyú nagy koponya, de az azért nem mindig elég ugye...
2013. okt. 25. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális,csak ajánlani tudom Dr. Szigeti Zsanettot!3 hete szültem nála a kisfiamat és gyönyörű szülésem volt!Nagyon emberséges és szimpatikus a doktornő!Ha kérdésed van szívesen válaszolok!
2013. dec. 10. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!