XVIII. kerületi nőgyógyász tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sztk-s dokihoz mennék,szeretnék minél több infót begyűjteni a XVIII. kerületi orvosokról. (szülész-nőgyógyász). Pozitív és negatív tapasztalatok is jöhetnek és esetleg ajánlhatnátok is ;) Köszönöm!2013. okt. 14. 08:32
1/10 A kérdező kommentje:
Minden érdekel de most leginkább dr Séra Péter és dr Horváth Zsolt mert lehet közülük kell választanom..
2013. okt. 14. 08:34
2/10 anonim válasza:
szia,én Horváth Zsolthoz járok igaz nem sztk-ba hanem a magánrendelésre Erzsébetre,de tudom,hogy rendel a Pintér kálmán szakrendelőben is pestszentimrén én itt lakom.maximálisan megvagyok vele elégedve ,kedves,alapos,magyaráz,képet is mindig kapok,az asszisztense egy tündér, Jáhn Ferencbe dolgozik egyébként,nekem őt ajánlották a Sérát nem mert távolságtrtó és "futószalag szerű"aztán,hogy ez igaz-e?nem tudom ,én A horváth Zsoltot választottam és nem bántam meg a választást
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én most nem tudok magánrendelőbe járni,mert sajnos most nem tehetem meg... Azt tudom,hogy ha magán rendelésre megy az ember ott nem igen van probléma.. :) Viszont sztk-s dokikkal idáig csak negatív tapasztalatom volt.. :/ Ezért érdekelne,hogy milyen tapasztalatok vannak a XVIII-ban.
2013. okt. 14. 15:27
4/10 anonim válasza:
igen,értem ,de nem tudom elképzelni a Horváth Zsoltról,hogy sztk rendelésen átváltozna bunkóvá,nem az a fajta ránézésre,szerintem vele ott sem jársz rosszul.:)
5/10 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz.. :) Mára van időpontom hozzá. Délután megyek. Majd kiderül..
2013. okt. 15. 10:21
6/10 anonim válasza:
Szia! Én a Séra Pétert messziről elkerülném.Nekem egy méhenkívüli terhességet nem vett észre hüvelyi ultrahang során. Ekkor már komoly panaszokkal mentem, rettenetes fájdalmaim voltak. Örülök, hogy élek. Másnap, mivel éreztem hogy valami nem stimmel( 6 hetes terhes voltam ekkor) elmentem a Medconnexusba Dr. Szarka Gáborhoz, aki hasi uh-val észrevette. Ekkor már vérrel volt tele a hasam, azonnal kórházba küldött, ahonnan már nem engedtek haza! Kerüld el messziről!
7/10 A kérdező kommentje:
Huuhhhh az komoly!! Szegény! Még jó,hogy elmentél máshova... :/. Érdekes mert vagy nagyon pozitív vagy nagyon negatív véleményeket hallok róla..(Séráról) Hogyan lehet ez..? Lehet kedv függő mikor milyen...?? És az mikor történt veled? Azóta már jól vagy?
2013. okt. 21. 11:43
8/10 anonim válasza:
szia érdeklődnék,hogy milyen volt dr-úr nem magánban?így is alapos és kedves?
9/10 anonim válasza:
Horváth Zsolthoz ne járjon senki! Abszolút nem hozzáértő, ha leidenes vagy fogalma sincs mit kell szedni, hogy vérhigítót kell adni! Emellett még önelégült is, csak tudnám, mire!
10/10 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés, de hátha most is segít még ez vkinek. Nem régiben voltam Dr. Horváth Zsoltnál az SZTK-ban. Soha többet. Utána döntöttem úgy, hogy inkább pénzt áldozok magánorvosra. Nem várta meg,hogy befejezzem a kérdést,emiatt teljesen másra válaszolt,tök bunkó stílusban. Mondtam neki a tüneteket,mire közölte,hogy ő nem lát elváltozást, tehát a tüneteim maradtak,amik megkeserítik a mindennapjaimat. Levett egy mintát,de nem tudtam kideríteni,hogy milyen céllal,aztán utamra bocsájtott. Én sem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!