Volt valaki még ilyen helyzetben? Hogy változtassak rajta?
Figyelt kérdés
Terhességem a 3.hónap végén tart, idáig nem ettem húst, mert nem kívántam. Pedig kellene valamennyit. Ha csak kis mennyiséget is. De még az sem megy. :(2013. aug. 26. 11:34
11/12 anonim válasza:
Én is a fehérje porra gondolok. Lényegében tojásfehérjéből készült porról van szó, szóval nem szintetikus. Legalábbis ilyet keress.
12/12 anonim válasza:
vannak magas fehérjetartalmu zöldségek is.én avval meg tejtermékekkel probalom. a 7ik héttöl nem birom megenni a husfélét én se még gombát se se fasirtot májkrémet se felvágottat még tojást se. egyszerűen rosszul vagyok a gondolattol is és kihányom.
viszont rettenetesen kivanom a tejet(pedig havonta 1szer ittam eddig) a zöldbabot meg a joghurtot.
most a 13ik hétben vagyok már a felvágott lemegy de a májkrém és a hus nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!