Volt valaki még ilyen helyzetben? Hogy változtassak rajta?
Figyelt kérdés
Terhességem a 3.hónap végén tart, idáig nem ettem húst, mert nem kívántam. Pedig kellene valamennyit. Ha csak kis mennyiséget is. De még az sem megy. :(2013. aug. 26. 11:34
1/12 anonim válasza:
én az első terhesség végéig egyetlen egy alkalommal sem bírtam húst enni, a hentes gondolatától is rohantam hányni
időre, megfelelő súllyal született a lányom, a mai napig nagyon ritkán eszik húst, mindenféle csellel kell beleplántálni, pedig már 5 éves elmúlt
2/12 anonim válasza:
Esetleg májkrémbe rejtve? Házi húskrémet, májkrémet lehet kenni kenyérre is, zöldségekkel? Fasírtba rejtve főzelékkel? Én becsempészném az ételeimbe, még ha kis mennyiségben is. Állati fehérje is kell.
3/12 A kérdező kommentje:
Májkrém még talán lecsúszik meg fasírt, de az is olyan kevés.
2013. aug. 26. 11:41
5/12 anonim válasza:
Ha nem bírod a húst sehogy sem, attól a fehérje fontos lenne a szervezetnek. Pótolhatod pl fehérjeporral.
6/12 A kérdező kommentje:
Olyat hol tudok venni? Vagy milyet érdemes? Sajnos nem ismerem így nem tudom.
2013. aug. 26. 14:05
8/12 A kérdező kommentje:
Halat sem :(
2013. aug. 26. 14:10
9/12 anonim válasza:
Táplálékiegészítő üzletben. Van tiszta fehérje is, nincs benne semmi más, semmi méreg, csak tiszta fehérje
10/12 anonim válasza:
A férjem Peak termékeket eszik, színtiszta fehérjeport választott,cukor sincs benne. Belgyógyász jóbarát javasolta, hogy garantáltan tiszta termékek, nem veszélyesek. Néha én is iszom egy picit, eddig 2x ittam, nem azért, mert hiányzott a fehérje, hanem mert finom :)) 28 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!