Elég érdekes helyzetben vagyok. Hogy változtassak rajta?
suliban jelenleg nincs, csak 1 barátom.
van egy társaság, akik "a legmenőbbek" vagy hogy fejezzem ki magam.. nagyon szimpatikusak voltak nekem már év eleje óta, szívesen tartoznék közéjük.. de ők engem nyominak látnak, és úgy veszem észre, hogy nem is akarnak megismerni..
de az a nagy helyzet, hogy az osztályomban is van 2 társaság, egyik szintén a legmenőbbek, és ők vannak 5en, abból csak egy ember próbált jobban megismerni, ő "szeret" is engem, a többiek nyominak tartanak..
és van a másik társaság, amihez az osztály többi része tartozik (2-3 kivétellel), de azt a társaságot 3 ember kivételével énis nyominak látom.. próbáltam őket is megismerni, de mikor megtudtam róluk már pár dolgot előjött a "kösz, én most lelépek"..
évfolyamunkon még 1 osztályt ismerek féig, a többieket nem, de őket is csak névről, velük nem beszélgettem soha, csak 1 emberrel, aki az egyetlen barátom a suliban.
nah és hát, azon szeretnék változtatni, hogy a "legmenőbbek" ne úgy nézzenek már rám, hogy "az a kis nyomorék csávó", mert egyártalán nem vagyok az..
egyszer már nyitottam egy kérdést, hasonló szöveggel, akkor egyből úgy kezdődött, hogy 15 válaszból 14.5 arról szólt, hogy "hogy jövök én ahoz, hogy le nyomizzam a másikat, mikor nem is ismerem"..
de, akit én lenyomizok, annak már ismerem a stílusát, a jellemét, és nekem ez a véleményem.. úgyhogy légyszives most ilyen válaszokat ne
köszi, 15/f
középsuliban engem se nagyon érdekeltek a nyomik, de azért "kötsög" nem voltam velük (inkább csak a tanárokal), szóval ha ödajöttek és kérdeztek valamit akkor válaszoltam, ha egy buliban futottunk össze, akkor persze, felismertem, kézfogás, leülhet a társaságunkba.. Szóval szerintem kezdeményezz nyugodtan, dumáljatok. Ha kijárkálnak szünetben dohányozni, menj ki Te is.
- egy volt menő :p
Szerintem rukkolj elő valamivel,amitől megváltozik a véleményük rólad.Amikor én 13 évesen 6 oszt.os gimibe kerültem,2 lány volt a barátnőm,a többiek olyanak tartottak,hogy csöndes,akivel nem lehet mit kezdeni.Aztán mikor az egyik lány barátnőmből a legjobb barátnőm lett,előjött az igazi személyiségem.Ráadásul egy "kedves" párhuzamos osztályba járó lány az öltözőben (akkor 14 voltam)kihallgatta,hogy a barátnőmmel beszélek arról,mit vegyek a pasim szülinapjára.Adta tovább a hírt az én osztályomba is,és máris más voltam mindenki szemében.A figyelem középpontja lettem,szünetekben annyi kérdést kaptam,hogy válaszolni se tudtam,a "menő"lányok vásárolni hívtak,a fiúk pedig igyekeztek flörtölni,egymással versengve.És azóta ez még mindig tart.
Azt jegyezd meg,hogy csak ugy fogsz tudni érvényesülni a "menők" világában,ha nagy a szád.Ha visszahúzodó vagy,akkor véged.
15/L
"legmenőbbek" :D
Nálunk ezek a kolisok (+ néhány kiegészítő ember) voltak... haha, mert mindenki ismert mindenkit, mindenki haver volt, együtt jártak kocsmázni, cigizni, ill tudtak egymásról mindent. Kb ennyiből álltak a legmenőbbek. :D
Jó nagy látszat volt az egész. Mikor megismertem néhányat, csak az jött le, hogy teszik a vagány gyereket, lányok, fiúk vegyesen, elvonulgatnak, hogy mekkora királyok, közben meg azon járt az agyam, hogy ha néhány embert tovább kéne elviselni lehet beleverném a betonba. A legmenőbb branch is addig menő, míg be nem kerülsz, amúgy unalmasak azok is.
2.-tól kezdve elég volt a suliból nekem annyi, 8-kor be, 2körül ki. Még az évfolyamot se igazán ismertem, az osztályt is úgy, ahogy. Voltak jó fejek, de 10 perces szünetekben nem lehet igaz barátságokat kötni.
Igaz, hogy a délutáni elfoglaltságaimból (sport, hasonlók) kompenzáltam a iskolai "puszipajtások" hiányát.
Amúgy 15 éves vagy, 14-ként kezdted a középsulit, 1 év alatt nem fogadtak be, fejreállhatsz, már nem fogsz bekerülni. Fogadd el. EGYÉNISÉGNEK kell lenni, hogy valamennyire tiszteljenek, bár a leírásod alapján tükröződik, hogy még nem nagyon van. Szóval inkább ne nyomizz másokat, mert akit te nyominak gondolsz lehet, hogy normális ember, míg te egy kis gyökér vagy... :D
köszi szépen, és igazatok van..
nincs nagy szám, nem küldök el mindenkit a halál f***ára, ha valami nem tetszik, inkább megtartom magamnak..
erre valahogy énis rájöttem, hogy ha nem kerülök be egyből a baráti társaságba, le fognak sz*rni.. de vhogy nem akartam elfogadni..
még1..
suliba csak tesi előtt lehet öltözőbe lehet cigizni, vagy wcbe 11-12esekkel.. de oda nem akarok menni, mert szüleim se tudják hogy cigizek, jólenne ha a tanárok se tudnák meg
nincs barátnőm :)
egy barátom van, aki lány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!