Ki tud adni nekem beutalót AFP-re, ha sem a nődoki, sem a védőnő nem ad?
Figyelt kérdés
Dunakeszin lakom és úgy néz ki Vácon fogok szülni!
Azt mondják a terhesgondozóban adnak.....de az hol van és mikor lehet odamenni beutalót kérni?
2013. aug. 23. 13:36
1/8 anonim válasza:
Váci sztk-ban van a terhesgondozó. Amúgy nekem úgy kellett, hogy a védőnő kiadta, de a háziorvossal kellett aláíratni.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi,hogy a 16.héten van kötelező UH is vagy elég csak 18.heti genetikaira menni?
2013. aug. 23. 13:42
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj...hogy nekem nem adhat a védőnő ilyet.
2013. aug. 23. 13:43
5/8 anonim válasza:
Az AFP és a HBsAg beutalót sajna csak szakorvos pecsételheti le, a házidoki nem. Érdekes, hogy a védőnődnél nincs beutaló, nekem az enyém adott.
A körzeti terhesgondozáson amúgy kiadják a beutalót, szerintem hívd fel a védőnődet hova menj. Neki tudni kéne...
6/8 A kérdező kommentje:
Ok...köszi!Akkor a védőnőm csak tudja hova kell menjek!!!
2013. aug. 24. 13:20
7/8 anonim válasza:
Én is a védőnőtől kaptam, és tulajdonképpen a nőgyógyászom töltötte ki (pontos dátum, ilyesmi). Én magánrendelésre járok, de a tulajdonképpeni papírt hozzá a védőnő adta. Neked hogyhogy nem adhat a védőnő?
8/8 anonim válasza:
Ugyan én pécsi vagyok,de a védőnőm azt mondta,hogy vagy a nődoki vagy a szülészeten tudok kérni (nálunk a terhes patológián) Se ő se a házi doki nem adhat beutalót erre a vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!