18. heti genetikai ultrahanghoz ad beutalot a védőnő?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy a védőnő kihozta házhoz az afp-et de mondta hogy be kéne mennem csak ő szabadságon van és kérjek egy papirt a helyettestől.Közbe persze sikerült elfelejtenem hogy mit mert csak gyorsan elhadarta és ment a többi kismamához.Ciki lenne ugy oda menni hogy azt se tudom mit akarok! segitsetek légyszi!2009. júl. 22. 08:32
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem nem kellett beutaló az uh-hoz, csak az AFP eredményt és a kiskönyvet kérték.
2/3 anonim válasza:
nálunk a nőgyógyász ad minden beutalót.kellett a beutaló,az afp eredménye,a kiskönyvet pedig nem kérték el.menj el a helyetteshez,mond meg,hogy megvan az afp eredménye és beutalóra van szükséged a következő vizsgálatra.ők tudni fogják,mire van szükséged.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nem a hepatitsz eredményől beszélt? Csakmert nekem mikor megcsinálták, külön kellett bemennem az AFP-ért, mert az 10 napra volt kész, és külön kell majd a hepatitszért, mert az 1 hónap. Ha csak az afp leletet hozta, lehet, hogy hepatitsz leletre gondolt.
Én nálunk sem kell beutaló UH-ra, maximum a köv. beutaló a cukorterhelésre kell majd.
Én erre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!