Rencs1111 kérdése:
Az orvos szerint 3és fél hetes terhes vagyok, de menszi szerint 5 hetes. Most hogy számítsam? Mikor menjek ultra hangra?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 14:01
1/11 anonim válasza:
Az orvos miből számolta ki a 3 és fél hetet? Nem mondta mikor menj vissza?
2/11 anonim válasza:
3.5 hetes terhessegrol meg nem hallottam. Az utolso mensi elso napjatol szamitjak a terhessegi heteket. Az mas dolog hogy kb-ra megmondjak a megtermekenyites napjat de nem az alapjan szamolnak.
3/11 A kérdező kommentje:
Megvizsgált, (tudtam h még nagyon az elején vagyok, más problémával mentem orvoshoz) azt mondta 3.5 hetes terhedségröl van szo és következönek hol jelentkezzek, de azt hogy mikor arra nem kaötam választ! Igy csak tippelem mikor kellene! Ezért kérdeztem hát ha okosabb leszek! :) köszönöm a válaszokat
2013. aug. 17. 14:34
4/11 anonim válasza:
Nem értem ezt a 3,5 hetet, mikor volt az utolsó mensid első napja?
5/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, de, ha 2-2,5 hét múlva mész, az szerintem már jó :)
6/11 A kérdező kommentje:
Juli 13! Esszerint tegnap voltam pont 5 hetes nem? Ezért nem értem miért igy mondta a doki hogy 3és fél, ez nekem is nagyon fura volt! :/ 2. Nagyon szépen köszönöm én is igy gondoltam de akkor már biztos akkor megyek!
2013. aug. 18. 10:30
7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi az elöbb rosszul irtam "utolso" nak azántam! :)
2013. aug. 18. 10:33
8/11 anonim válasza:
Én a mensi szerint pont 1héttel vagyok idősebb, mint az ultrahang szerint :) 26-i héten szerintem nyugodtan mehetsz.
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Nagyon sokat segitettél. Sok boldogságot és boldog babavárást! :)
2013. aug. 18. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!