Látna már valamit az orvos ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
35-38 naposak a ciklusaim.ma vagyok a 48.napon. ha holnap elmegyek lát már valamit?2013. júl. 23. 11:27
1/5 anonim válasza:
Ha terhes vagy, nem fog látni semmit, max. megvastagodott méhnyálkahártyát, ami utalhat terhességre.
Ha más miatt késik, valószínűleg elküld vizsgálatokra.
Miért nem csinálsz egy tesztet? Az előbb kimutatja, mint hogy a doki lásson is bármit.
3/5 A kérdező kommentje:
Mert tavaly ugyan igy jártam,nem menstruáltam,és halvány pozitivat mutatott.közbe cisztám volt:(
2013. júl. 23. 11:56
4/5 anonim válasza:
Pedig azért kéne a teszt, mert akkor már úgy mehetnél, hogy pozitív. Támpont ahhoz, hogy mit keressen.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ugy látszik nem lesz szükség se tesztre se orvosra.nemrég barnás véres volt a wc papir:(
2013. júl. 23. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!