Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Vácon a 18. heti és 30. heti...

Vácon a 18. heti és 30. heti ultrahang között, lehet menni ultrahangra? Vagy ezt külön kell kérni, hogy szeretnék közte még egyet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Miután ezek a kötelező uh-k, így ha nincs panaszod, akkor külön kell szerintem. Bár gondolom a babamozisok ebből élnek...
2013. aug. 16. 15:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Most vagyok 20. hetes. Puszta kíváncsiságból meg megnyugtatásból szeretnék közte egyet. Most nem mutatta magát a picurka. De majd megkérdezem a dokit ha megyek hozzá. 4D ultrahang árát sokallom.
2013. aug. 16. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok helyen vannak akciók.Én pl a G1 intézetben voltam most júliusban 22 hetesen 6500ft-ért,ahol ha egyszer csináltatsz utána adott terhességen belül a többi is csak 8 ezer.Nagyon megéri a 4D.Ott aztán mindent megtudsz a babádról és szebb képet kapsz róla mint a 2D s összemosódott izén.Sok helyen vannak ilyen akciók,nézz körül,hidd el megéri!:) 26hkm
2013. aug. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!