Mehetek terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
Csináltam tesztet ami pozitív lett.Dokihoz csak 1hét után tudok menni.De van egy pár kérdésem amit jó lenne olyannal megbeszélni aki tud is tanácsot adni.Pár hetesen mehetek terhesgondozásra?2013. júl. 22. 05:43
1/5 anonim válasza:
Terhes gondozásra csak azután tudsz menni,hogy a doki meg vizsgált. Ő igazolja,hogy tényleg terhes vagy és hogy milyen idős a terhességed, egészsége vagy e. A leletek alapján kezdik el a terhesdogozást.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó rendben!Köszi a választ
2013. júl. 22. 05:54
3/5 anonim válasza:
Hivatalosan először nőgyágyasztra mész, aztán ha megállapították a terhesség tényét utána jársz onnantól terhesgondozásra (sokszor ugyanoda és ugyanahhoz, pláne, ha magán). A terhesgondozás fogalmába beletartozik a védőnői szolgálat és a háziorvos kapcsolódó feladatai, esetleg a genetikai tanácsadás is (sőt valaki ide veszi a fogászati szűrést is) - nem tudom, te milyen fajta kérdésekre gondoltál. Ha nőgyógyászatira, akkor biztos felteheted őket már az első vizsgálatnál is.
4/5 anonim válasza:
Csak akkor mehetsz a terhesgondozóba, ha már az orvos kiadta neked a papírodat, és a védőnőtől is megkaptad a gondozási kis könyvet.
De ha kérdéseid vannak, és amit a védőnő is tud neked választ adni, akkor menj el a védőnőhöz és mond el neki a kérdéseidet, én így csináltam amikor még nem volt papírom a terhességemről.
5/5 anonim válasza:
Keresd fel a védőnőt. Ő már most tud segíteni, nem "hivatalosan".
Ami a dokit illeti, nem baj, ha csak két hét múlva jutsz el, mert amíg nincs a picinek szívhangja, addig csak terhesség gyanús vagy, 6hetesen biztosan megtalálja a doki, onnantól küld a terhesgondozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!