Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Pontosan hogyan is kell...

Pontosan hogyan is kell érteni a "betöltött hetet"?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Ez annyira egyértelmű, hogy nem is lehet elmagyarázni
2013. júl. 3. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Hát igen... Ha már egy ilyen dolgot meg kell kérdezned, mert egymagad nem tudod eldönteni, elgondolkozom, mi lesz a gyereknevelés alatt felmerülő, milliószor komplikáltabb, fajsúlyosabb dolgoknál...?
2013. júl. 3. 15:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, hogy ilyen leminősítő stílusban válaszoljatok, vagy a gyermekneveléssel kapcsolatban bárki is ismeretlenül kritizáljon. Persze erre minden jogotok meg van. Gondolom arc nélkül itt élitek ki magatokat.... De ebben az esetben nagy intelligenciára vall tőletek, ha ilyen bunkón válaszoltok meg egy egyébként teljesen normálisan feltett kérdést.
2013. júl. 3. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok és nem hiszem, hogy bunkó lettem volna
2013. júl. 3. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem naptári hét. Az első vizsgálatnál a doki megállapítja mennyi idős a terhesség. Ez általában valamennyi hét, plusz valamennyi nap.

Ha pl. 5 hét + 1 nap, akkor betöltött ötödik hét. Ha 5 hét + 6 nap akkor az is betöltött 5. hét. Olyan meg nincs, hogy 5 hét + 7 nap, mert akkor azt már a 6. hét + 0 nappal jelölik, tehát betöltött hatodik hétről beszélünk. :)

Ezt leírni nehezebb, mint amennyire természetes... :))

2013. júl. 3. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó menstruációd első napjától kell számolni, tehát, az az utáni 7. nap a betöltött első hét (persze ilyenről nem nagyon beszélünk, csak az érthetőség miatt írom).
2013. júl. 3. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a terhesség elején én se tudtam soha hol tartok. De nem is erőltettem meg magam nagyon, hanem rákerestem a neten. Vannak terhesség kalkulátorok, amik megmutatják, hogy a terhesség hányadik hetében, napján jársz éppen.

Nekem a menstruációm rendszertelen volt, úgyhogy kellett keresnem egy olyan kalkulátort, ami többet tud.

Nekem ez vált be:

[link]

2013. júl. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!