Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fogja "érteni" amit mondok?

Mikor fogja "érteni" amit mondok?

Figyelt kérdés
6 hónapos a kisfiam. Mikor szokták a babák elkezdeni érteni amit anyukájuk mond nekik? Pl pancsi, hami, apa, mama, tapsi stb?
2013. jún. 15. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg az én fiam sem érte már 8hós lesz
2013. jún. 15. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, mikor érti pld meg, hogy "nem szabad".
2013. jún. 15. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:

nem tudom, én is azt vettem már csak észre, mikor már mindent értett a fiam. azért nehéz, mert hiába érti is, kommunikálni még nem tud, tehát nem igen jössz rá :)

1 évesen már ha mondtam, hogy nem szabad akkor rám nézett és mosolyogva csinálta tovább, tehát szerintem akkor már értette :)

1,5 évesen egyszerűbb utasításokat megcsinált (hozd ide), 2 évesen meg már elkezdett beszélni (enyém nagyon későn, azért 1,5 éves kor körül már dumálnak általában), akkor már egyértelmű lett mit ért :)

most 3,5 éves, pár hete elkezdte a miértezést és sokszor megdöbbenek, hogy milyen dolgokra kérdez rá, szóval most meg a másik fele igaz, hogy valójában kevesebb dolgot ért mint hittem :)

persze nem a tárgyak neve meg alapvető dolgok a kérdései, hanem összetettebb dolgok :)

2013. jún. 15. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!