Csillanyu kérdése:
8hónaposan mennyire érti amit mondok?
Figyelt kérdés
Költözni fogunk és az érdekelne ha mondom neki hogy mostantól itt vagyunk itthon érteni fogja-e!Úgy értem tudja már hogy a szavaknak mi a jelentése...2013. ápr. 10. 13:17
1/7 anonim válasza:
Érti bizonyos szavak jelentését. De szerintem amit te akarsz mondani, azt még nem érti meg.
2/7 anonim válasza:
Szerintem pedig mindent értenek...okosabbak mint hinnénk!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Elég könnyen elalszik idegen helyeken max sírva ébred de nem mindig igaz az hogy ha ő ilyen akkor könnyen megszokja az új helyet?
2013. ápr. 10. 13:40
4/7 Golan Trevize válasza:
Abban nem igazán hiszek, hogy 8 hónaposan ezt így felfogná.
De ha végigviszed az új lakásban, mindent megmutatsz neki, miközben mondod, hogy "ez az új konyha", meg ilyenek, megmutatod az ágyát, a játékait, stb. akkor meg fogja érteni, hogy mi a helyzet.
5/7 anonim válasza:
Hàt erre csak azt tudom irni, hogy olvasd el a HAROM EVES KOR UTAN MAR KESO c. konyvet (neten meg lehet talalni pdf formatumban). hihetetlen okosak a gyerekek, mi nem is gondolju rolu, ajanlom figyelmedbe ezt a remek irast.
6/7 anonim válasza:
felfogja... az enyém nem volt két hónapos, mikor elköltöztünk és nem tudott aludni. félt az új helyen. ott az ágya se az volt, első éjszaka babakocsiban kellett altatni, mert azt ismerte.
7/7 anonim válasza:
Minden gyerek más, de szerintem ha egyébként is sokat beszélgetsz vele, akkor érti. Mesélj neki előtte sokat az új otthonról, hogy milyen jó lesz stb. hogy már előre felkészülhessen a "valami új"-ra.
Én mindent megbeszélek a lányommal, 16 hónaposan már nincs olyan téma, amiről ne lenne saját elképzelése...Soha nem hittem volna ha nem a saját szememmel látom, de 1 évesen már MINDENT megértett!
Szóval beszélgessetek sokat, mert biztosan érteni fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!