Bajcsyban 2000 forintot kérnek, ha szeretnék ultrahangos felvételt a babuciról. Hogyan tudom kifizetni?
Figyelt kérdés
A honlap azt írja, hogy vigyek dvd-t és fizessek csekken 2000 forintot a kórház számlájára, amit a vizsgálat előtt be kell fizetni. Ezt most hogy kell értenem, odamegyek időpontra, adnak csekket, bolyongok egy órát mire találok egy postát, visszamegyek és utána ultrahangoznak?2013. jún. 24. 18:33
2/10 anonim válasza:
én is ott voltam uh-n,de nem csináltattam.Én úgy csinálnám az uh- előtt 1-2 nappal elmennék csekkért,azt hiszem a csekket a betegfelvételnél kell kérni.
3/10 A kérdező kommentje:
20. heti ultrahangra megyek, nincs közel a kórház, ezért csak csekkért nem buszoznék napokkal előtte egy órát. Kicsit furcsállom ezt a megoldást a kórház részéről. Remélem rugalmasak lesznek.
2013. jún. 24. 19:15
4/10 anonim válasza:
és ha átutalod (bankon keresztül) a számlaszámukra és a bizonylatot kinyomtatod, azt viszed magaddal?
vagy befizeted a legközelebbi OTP-ben?
5/10 anonim válasza:
Korábban mész az időpontnál, kérsz csekket, befizeted és az időpontra vissza is érsz
6/10 anonim válasza:
Nekem úgy adtak, hogy nem is kértem kétszer is. Mindkét uh-on 2-2 db fotót kaptam. Fizetnem sem kellett érte.
7/10 anonim válasza:
Én múlt csüt voltam és azt mondták, hogy ebbe a hónapban képet már nem tudnak adni!
De hívd fel a kórházat, és ott elmondják hogy hogyan működik
8/10 anonim válasza:
Feleslegesen ne utalgass meg fizetgess előre semmit. Nem régen voltam én is UH-n és a vizsgálat előtt rögtön mondták, hogy se képet, se DVD felvételt nem tudnak adni, de ha van nálunk fényképező vagy telefon, akkor csinálhatunk fotót és motgóképet is. Elvégezte a vizsgálatot a doki és utána felvehettük a szívhangot, kirögzített egy jó képet a monitorra, amit lefényképezettünk és utána néztük egy kicsit, ahogy mozog és a párom lefilmezte telefonnal. Ez meg tök ingyen volt:))))
9/10 anonim válasza:
Bocsi az off ért! Azt szeretném kérdezni h akkor július első hetébe lehet majd kapni képet vagy készüljek fényképezővel? :)
10/10 anonim válasza:
Én csekket kaptam, befizettem előtte, és a doki úgy nézett ki, hogy felveszi. Üres volt otthon a dvd. Másodszor mentem, mondtam neki, hogy üres volt, azt mondta, akkor csinál még egyet, na az sem sikerült. Ekkor elmentem babamozira (ez 4 éve volt). Én most kb. 6 hete voltam genetikain, akkor a néni kérés nélkül nyomtatott 3 fényképet :) Nem is kértem. Csak a kezembe nyomta, annyira jó volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!