Bajcsiban tudnátok ajánlani jó orvost, terhesgondozáshoz és szüléshez?
Én nem ide tartozom.
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom hogy válogatni csak akkor lehet, ha magánrendelésre jársz, ami fizetős- a szülés pedig ennek általában a tízszerese.
Az előző dokimnál 9.000/ alkalom volt az ár. Ez szülésnél 90.000 ft-ot jelent. Aztán költöztünk. A mostaninál 8.000/ alkalom, szülés: 80.000. Így szokott működni.
Én nem tudok olyan esetről, hogy egy orvost ingyen is meg lehet fogadni. Olyanról hallottam, hogy nem köti ki a fix összeget szülésre. De hogy mindent tök ingyen és szülésért annyit amennyit akarsz... Ilyen kombinációról még nem hallottam. Persze lehet, hogy van.
Én is a Bajcsyba járok terhesgondozásra. Dr.Oláh Orsolyához!Alkalmanként 5000 forint,a szülés 60.000 forint nála.Csak ajánlani tudom,nagyon rendes,közvetlen,mindent meg lehet vele beszélni.
40hkm
Bocsi,a kicsi offért én is orvost keresek:)
Oláh Orsolya doktornőnek van magánrendelése?Ha igen,tudsz mondani elérhetőséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!