Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Egyértelműen megmondják a nemét?

Egyértelműen megmondják a nemét?

Figyelt kérdés
18 hetet töltöttem ma be. Szerdán megyek genetikai UH-ra és arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor megtudják már mondani milyen nemű a gyermekem? Vagy nem egyértelmű? Én már borzasztóan kíváncsi vagyok. :)

2013. ápr. 21. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a szándék megvan az vizsgálóban és ért is hozzá akkor szinte 99%ra meg lehet mondani már ilyenkor. A nemi szervek teljesen jól kivehetők már ilyenkor.

Persze ha sztk rendelésre mész ne számítsd sok jóra legalábbis engem ott mindig elhajtottak hogy nem látni meg nem látszik holott egy pár nappal később meg csak úgy mutogatta magát minden gyerekem, 1 perc után látszott mijük van még számomra is.

2013. ápr. 21. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha olyan az uh gép és úgy helyezkedik el a pici, akkor igen, meg tudják mondani. Sőt, már a 12 hetesen is, ha az előző feltételek teljesülnek.

Nekem 12 hetesen nem mondták meg, mert a fenekén ült, de 20 hetesen mondták, hogy úgy látják, hogy kisfiú. És az is lett.:)

2013. ápr. 21. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is a 12 hetesen mondták meg elöszőr hogy fiú , most voltam nemrégen a 19 hetes uh-n és megint csak fiút mondtak :) 100% ra megtudják ilyenkor már mondani :).

21 hkm

2013. ápr. 21. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem már akkor tutira mondták h kislány. Utána még amikor voltam uh- akkor is mindig 100%-ra mondták h lány 4d-n is...és tényleg az lett már 2 hónapos elmúlt :)
2013. ápr. 21. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már nagyon várom az eredményt!:)
2013. ápr. 21. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Kislányom lesz :)
2013. ápr. 25. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!! :)

Volt megérzésed a nemét illetően? :)

2013. ápr. 25. 17:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen végig így éreztem! Sőt mikor még nem vártam babát akkor azt álmodtam h kislányom születik! :)
2013. ápr. 26. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!