A kombinált tesztben az ultrahang vizsgálatot mindenhol 3 vagy 4D ultrahanggal végzik?
Nekem a kombinált vizsgálatot, amihez a UH kb 2 percig tartott (Sote II.) azt sima UH-n csinálták.
Aztán magánúton csináltattunk egy kiterjesztett kombinált vizsgálatot, ami kb 1 óra volt (!!!), ott nézték 4D-ben is, és rengeteg mindent megnéztek, engem ez nyugtatott meg...
1. vagyok
Igen, a Sote-n kellett fizetni, 12.000 Ft-ot. De kidobott pénz volt, mert minden adatot elírtak, így kijött, hogy közepes kockázata a down kórnak. Ekkor fogadtunk dokit a János kórházban, nagy ívben kerültük a Sote-t. A dokim elküldött a Rózsakert Med. Centerbe, és ott 30.000-ért csinálták ezt az egy órás kiterjesztett kombinált vizsgálatot, ami viszont egy csoda volt, egyrészt mert egy órán keresztül nézegettem a babámat, másrészt olyan részletességgel nézték meg, hogy csak tátottam a számat. Pl. az agyát, az agykamrákat, a szívét, abban az ereket, hogy az erekben milyen irányba és milyen erővel áramlik a vér, milyen az arcszöge, meg még egy csomó mindent. Megkaptuk Dvd-n is az egészet, nagyon elégedettek voltuk...arról nem is beszélve, hogy kiderült, hogy minden rendben :)
Úgyhogy aki megteheti, annak a kombinált helyett nagyon jó szívvel ajánlom ezt, mert nagyon profik...én tuti a kistesóval is ide megyek, nem a kókler 1 perces vizsgálatra, mert árban ugyan van különbség, de a szolgáltatás minősége össze sem hasonlítható!
Köszi a válaszokat!
Veszprém megyében tud valaki, jó helyet a kombinált teszt elvégzésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!