Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miért olyan nagy dolog, hogy...

Miért olyan nagy dolog, hogy hasi e vagy hüvelyi az ultrahang?

Figyelt kérdés
Bocsi, de annyian problémáznak ezen, hogy jajj vajon melyik lesz? Nem teljesen mindegy? Vagy ha hasi akkor nem fürdik meg előtte vagy mi?

2013. jan. 9. 17:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pucipica? :D
2013. jan. 9. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért kérdezik, hogy egyáltalán le kell-e vetkőzni. Én is ott álltam a fülkében 8 hetesen, és nem tudtam, hogy le kell-e vetkőznöm, vagy nem. Bementem ruhástól, erre visszaküldtek, hogy le a ruhával. Irtó ciki volt. Arról sem tudtam addig, hogy van hüvelyi uh.
2013. jan. 9. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezert jo a kulfoldon(Skociaban) vegzett ultrahang..:D Nem kell vegig lejteni egy orvos elott puceran,hanem kapsz egy nagy koppenyt es abban kell felfekudnod az agyra majd nem is neznek oda es ugy hasznaljak a huvelyit.semmi megalazo nincs benne.De mikor otthon voltam es csinaltak huvelyit nekem is eleg megalazo helyzet volt ,de kibirtam ,hiaba hogy az orvos paskolta a combomat kozben h milyen szepen ellazultam....Szoval engem sem igazan erdekel hogy uu most melyik lesz.Igy is ugy is lefurdok elotte es ha kell hat kell..:)
2013. jan. 9. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem azért is érdekel, mert én meg szoktam borotválkozni, mielőtt nőgyógyászhoz megyek. Mert tisztábbnak érzem magam, mert mire az orvoshoz érek, vagy 2* biztos kell mennem wc-re, pláne kismamaként.
2013. febr. 5. 23:26
 15/15 piroska és a farkas ***** válasza:
Életem els hüvelyi ultrahang vizsgálatát egy nőgyógyászati probléma miatt kellett átélnem. tapasztalatlan voltam, és a vizsgálat eléggé fájt, a doki csak annyit mondott : " Magának kéne tudnia, hogy lazuljon el.." Hát kössz legközelebb dugják föl neked... Amikor most nemrég voltam, pont emiatt félve mentem, de az új doki elmondta, hogy vegyem a levegőt, szinte alig éreztem vmit. Ettől függetlenül, ha nem mondják azt, hogy feltétlenül a hüvelyi kell és nem jó a hasi, akor én nem választanám, az egész szituáció sokkal kitárulkozóbb. Nyilván ha indokolt, akkor az ember beletörődik.
2013. szept. 1. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!