Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miért olyan nagy dolog, hogy...

Miért olyan nagy dolog, hogy hasi e vagy hüvelyi az ultrahang?

Figyelt kérdés
Bocsi, de annyian problémáznak ezen, hogy jajj vajon melyik lesz? Nem teljesen mindegy? Vagy ha hasi akkor nem fürdik meg előtte vagy mi?

2013. jan. 9. 17:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy azért, mert előtte még sosem volt hüvelyi UH-ja.

31 évesen szültem, a 6. héten nekem is hüvelyi UH-ot csináltak, előtte 30 évig úgy éltem, hogy azt sem tudtam, mivel végzik ezt a vizsgálatot, így engem is érdekelt a dolog.

2013. jan. 9. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az kérdezi meg, aki parázik a hüvelyi vizsgálattól.

Én speciel nem tartozom közéjük, viszont egyik gyerekemet el akartam vinni a 12 hetes UH-ra, végül nem vittem, és jól tettem, mert hüvelyi lett. Az nem akartam volna, hogy lássa, míg a hasit minden további nélkül.

2013. jan. 9. 17:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. hosszabb felsőt veszek fel hüvelyi uh-nál, hogy azért mégse 'pucipicával' lengjek végig a rendelőn az asszisztens előtt. Hasinál mindegy milyen felsőm van.
2013. jan. 9. 17:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pl. hogy a férj bemenjen- e velük vagy sem. Mert ugye a hüvelyin nem mindenki szereti ha nincs egyedül.
2013. jan. 9. 17:27
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Hogy legyen min tépelődnöd unalmas perceidben...

Pl én rühellem szétdobni a lábaim, én jobb szeretem a hasit. Na ? Kielégít a válasz? :O

:-/

2013. jan. 9. 17:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Ahham... csak ez olyan dolog, hogy az orvos úgy fog nézni ahogy gondolja, hogy többet lát. Pl nálam volt olyan, hogy egyszerűen annyira bújkált a pici, hogy kénytelen volt hüvelyin is nézni, majd ismét hasin.. Szóval felkészülsz rá akkor sem biztos, hogy úgy lesz. Ja, a párom meg bent volt, de bent is maradt.
2013. jan. 9. 17:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi 5ös! Én csak arra voltam kíváncsi, hogy ha előtte itt felteszi a kérdést akkor ott szívesebben teszi e szét a lábát, ahogy te fogalmaztál.. :)
2013. jan. 9. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyrészt,hogy ne lepődjön meg(mint az én férjem a 12.hetin,mert nem tudtuk,hogy hüvelyi),másrészt mert nem ugyanúgy öltözöm fel.
2013. jan. 9. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Hüvelyit ált. a 12. hétig csinálnak, később csak akkor, ha sz@r a gép.

Hasira ilyenkor telt hólyaggal kell menni, hüvelyire pedig pont üressel /tapasztalat :S/

2013. jan. 9. 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:
3-as valaszado ne haragudj de nem birom abbahagyni a nevetest. :)
2013. jan. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!