4d felvétel szerintetek fiunk vagy lányunk van?
2012. dec. 13. 10:23
21/31 anonim válasza:
szerintem kisfiú az első képen nem kivehető de a harmadikon az a dudorodás szerintem egyértelműen inkább zacsi mint nuni...
nekem van 2 kisfiam 1 kislányom 16 hetesen voltunk velük Uh.n és a kisfiúknak egyértelműen látszott a fütykös is tehát egyértelmű volt. Itt AZT konkrétan én nem látom egyik képen se...
22/31 anonim válasza:
21 es vagyok megnéztem a videót is, fiú szerintem egyértelmű.
23/31 A kérdező kommentje:
tényleg lányt mondott de nem birok beletörödni ,nem azért imádom ha lány akkor is csak nekem tiszta fiú.
2012. dec. 13. 13:18
24/31 anonim válasza:
hát szerintem is fiú....ezért mennék máshova...nekem elég hitelüket vesztették ezáltal....
ennyire vakok vagyunk mind???? :) ha lány lesz mégis én csodálkozni fogok :)
26/31 A kérdező kommentje:
hát ma voltunk megint 4d-n és mostmár biztos hogy KISLÁNY legnagyobb csodálkozásomra.De boldog vagyok mert a 3.kislányom is gyünyörü meg egészséges:)
2012. dec. 22. 15:41
27/31 anonim válasza:
Ezt nem mondod komolyan!!! Van felvétel?
28/31 A kérdező kommentje:
2013. jan. 1. 13:13
29/31 anonim válasza:
Babamozin voltál vagy a genetikai uh-n hogy 4 D a felvétel?
Én 18 hetes vagyok, 2 hét múlva megyek a genetikaira! Az viszont csak 2 D-s lesz! Nagyon szeretném tudni,hogy kislány vagy kisfiú...
Ciki azért elmenni 18 hetesen, hogy megtudjam a nemét???
30/31 A kérdező kommentje:
a genetikán nem tudták megmondani hogy fiu vagy lány ezért mentem babamozizni, egészség a lényeg de engem is a neme érdekelt nagyon 2 lány után.
2013. jan. 2. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!