Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 4d felvétel szerintetek fiunk...

4d felvétel szerintetek fiunk vagy lányunk van?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 13. 10:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Én kislánynak mondanám. Az első képen lehetne fiú is, de szerintem csak a clitoris van (még) megduzzadva. Az utolsó kép szerint is ezt mondanám, mert a nagyajkak lehetnének herezacsik, de túl nagy a rés köztük (hüvelybemenet?). Nekem fiam van, és nála egyértelmű volt a szerszám minden része!:) nagyon kíváncsi vagyok!
2012. dec. 13. 11:05
 12/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is kisfiú.
2012. dec. 13. 11:12
 13/31 anonim ***** válasza:

3as válaszoló vagyok.

helyesbítek, a 3. képen én fiús testrészeket látok :)

szóval újabb tippem: kisfiú :)

2012. dec. 13. 11:25
 14/31 anonim ***** válasza:
Szerintem fiú, én szerintem az a zacsija a lába között, na meg az arca is olyan fiús nekem.
2012. dec. 13. 11:25
 15/31 A kérdező kommentje:
és szerintetek a második képen alul az a fütyi vagy a köldökzsinor?
2012. dec. 13. 11:32
 16/31 anonim ***** válasza:

emlékszem rád, már tettél ki kérdést....

nem voltál azóta újra 4d-n ezek szerint?

én kisfiúnak láttam anno, a mostani képekből meg nem tudom megmondani, de még mindig inkább fiúnak látom :)

2012. dec. 13. 11:54
 17/31 anonim ***** válasza:

ja és ahol szemből van ott pont a lényeg nem látszódik csak a köldök zsinór rész...az alsó ami a lényeg lenne lemaradt :(

videót nem tudsz felrakni ????

2012. dec. 13. 11:56
 18/31 A kérdező kommentje:

Aha én vagyok.jövöhét szombatra kaptunk 4d re idöpontot alig birom kivárni.

http://www.youtube.com/watch?v=sdqiNWcv1mM a video

2012. dec. 13. 11:59
 19/31 anonim ***** válasza:

Vieo alapján inkább kisfiú, főleg 1:05, 1:09, 1:13, 1:50-51. percnél lehet jobban látni.

pár kép:

[link]

Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok!

2012. dec. 13. 12:14
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

16 , 17-es vagyok...szerintem kisfiú...

bár én megmondom őszintén máshova mennék vissza...állandóan össze vissza mosódott a kép,

az én fiamnál is 18. héten voltunk 4d-n, és ennél sokkal szebb felvételt csináltak, nem beszélve arról h a nőci olyan ügyes volt h akár mennyire is takarta volna a fütyijét mégis olyan képet csinált róla ami 100% osan bebizonyította hogy kisfiú...szóval nem hiszem h aki csinálta a videót annyira képbe lett volna....

nem beszélve arról h azt hiszem kislányt mondott neked, holott szerintem kisfiad lesz....érdekes....

de kíváncsi vagyok h mi lesz most már :)

(ezt tényleg ne magadra vedd, hanem a felvétel készítőjének szól!!!)

2012. dec. 13. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!