4d felvétel szerintetek fiunk vagy lányunk van?
3as válaszoló vagyok.
helyesbítek, a 3. képen én fiús testrészeket látok :)
szóval újabb tippem: kisfiú :)
emlékszem rád, már tettél ki kérdést....
nem voltál azóta újra 4d-n ezek szerint?
én kisfiúnak láttam anno, a mostani képekből meg nem tudom megmondani, de még mindig inkább fiúnak látom :)
ja és ahol szemből van ott pont a lényeg nem látszódik csak a köldök zsinór rész...az alsó ami a lényeg lenne lemaradt :(
videót nem tudsz felrakni ????
Aha én vagyok.jövöhét szombatra kaptunk 4d re idöpontot alig birom kivárni.
Vieo alapján inkább kisfiú, főleg 1:05, 1:09, 1:13, 1:50-51. percnél lehet jobban látni.
pár kép:
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok!
16 , 17-es vagyok...szerintem kisfiú...
bár én megmondom őszintén máshova mennék vissza...állandóan össze vissza mosódott a kép,
az én fiamnál is 18. héten voltunk 4d-n, és ennél sokkal szebb felvételt csináltak, nem beszélve arról h a nőci olyan ügyes volt h akár mennyire is takarta volna a fütyijét mégis olyan képet csinált róla ami 100% osan bebizonyította hogy kisfiú...szóval nem hiszem h aki csinálta a videót annyira képbe lett volna....
nem beszélve arról h azt hiszem kislányt mondott neked, holott szerintem kisfiad lesz....érdekes....
de kíváncsi vagyok h mi lesz most már :)
(ezt tényleg ne magadra vedd, hanem a felvétel készítőjének szól!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!