Miért láttam felfújódva a magzatom?
Figyelt kérdés
13 hetesen voltam uh-n. Annyira nagynak, púposnak tűnt a hasa.
A doki azt mondta minden rendben. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
2012. nov. 5. 15:25
1/6 anonim válasza:
mi 4D-n láttuk 13 hetesen és olyan kis pocakos volt:-) ilyenkor még ilyen az alakjuk, ne aggódj:-) mint amit az óvodások rajzolnak pálcikaembereket, hát arra hasonlított:-) vékonyka kezek, lábacskák, és nagy fej és hatalmas pocak! :-) ezt láttuk:-) persze, semmi baja, szép nagy baba lett! :-) Ne aggódj, ahogy fejlődnek, úgy vesznek fel "emberi" alakot:-)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) megnyugtattál.Kezdtem azt hinni valami nem stimmel:)
2012. nov. 5. 15:30
3/6 anonim válasza:
a lányom keresztanyja küldött egy uh-képet az első babájukról, 13 hetes terhes múlt akkor. Előre közölte, ne ijedjek meg. Hááát, majdnem megijedtem! :-))) Ufo feje volt, persze hatalmas pocakkal:-) hosszúkás fej, benne a fekete foltok(szemei), hát tényleg elég furcsák:-) gyönyörű kislányuk született! :-) (első voltam)
4/6 anonim válasza:
Én is pocakosnak láttam a babucimat a 12 hetes Uh-n. Meséltem is a férjemnek hogy olyan kis kövérke volt. :)
5/6 anonim válasza:
Nyugii, nekünk is a 12. hetes uh-on olyan, mint egy kis pókhas, de most már mindene olyan kis normális :) 34. hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam:D
Boldog babavárást:)
2012. nov. 7. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!