Hányadik héten derül ki, hogy 1 vagy több magzatom van-e?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 10:28
1/7 anonim válasza:
Barátnőmnek azt hiszem, 6 hetesen látta a doki a két petezsákot, de mondta, hogy ne élje bele magát, mert szívhangot még nem tudott nézni, és mondta, hogy gyakori, hogy az egyik petezsák felszívódik. Így is lett, 2 hét múlva nézték azt hiszem megint, szívhang is volt, de csak egy babó.
2/7 anonim válasza:
Legkésőbb a 12-ik héten.
A sógornőmnek is ekkor derült ki, a 8 héten még csak egy babát látott az orvos.
3/7 anonim válasza:
Az én barátnőmnek is a 6. héten látta a doki,és a 8. hétre szintén csak egy baba maradt.A másik felszívódott.
4/7 anonim válasza:
Én 8+4 voltam mikor először voltam dokinál és három magzatot láttunk,hallottunk.Aztán a 12.hetin az egyik nem volt már meg,az egypetéjűek viszont kitünően vannak,hála az égnek!29+4hkm
5/7 anonim válasza:
9-10. körülre ami felszívódik az már nincs meg, és aki marad az már látszik, meg a szívhangjuk is
6/7 anonim válasza:
A hoxán az egyik fórumban az anyuka írta, hogy azt hiszem kb 6 hetesen 2 baba most volt nemrég 8-9 hetes lehet és kiderült 3 baba van:)Jól megdöbbentek:)
7/7 anonim válasza:
Szia!
Az egyik ismerősömnek az 5. hónapban látták, hogy kettő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!