Kérhetek extra uh-t?
Ma megyek az első terhesgondozásra a 14. kerületi sztkba. Egy hete volt utoljára uh-m. Korábban volt egy elhalt terhességem, ezért nagyon megnyugtat mikor látom a picit, és 2-3 napig nem agyalok hülyeségeken.
Van valakinek tapasztalata, ha ott nagyon szépen kérem, esetleg kapok grátisz uh-t? Vagy ha egyszer valahára elérem a választott orvosom, akkor ő csinálni fog?
Vagy a 12. heti előtt én már csak fizetősre mehetek? Kibírom azt is, csak ha már fizeti az ember a TB-t akkor miért kéne 5-10 ezret fizetni egy 3 perces vizsgálatért máshol :( Inkább költeném a babára.
9hkm
Nekem a 3d Uh is 20 perc volt. A többi kötelező kb 5 perc.
Ne aggódj nem lesz semmit baj, tudom milyen nehéz.Nekem is volt előtte egy vetélésem és annyira féltem,hogy vette, 14hetesen egy szívhangfigyelőt.(Mindenkit máshogy visel meg egy vetélés)Alig használtam,de ha jött a rossz érzés akkor jó volt hallani ,hogy minden rendben.
Én is az Örs-re járok. A Mecsért tudod ott csak kiválasztani fogadottnak. Én a Kiss dokihoz járok és nem lesz fogadott orvosom. Pénzért meg bárhol meg Uh-nak,de nincs sok értelme folyamatosan járni, 12 hetes Uh-n minden rendben lesz és onnantól jobb lesz. Viszont tanulj meg bízni a picidben és pozitívan gondolkozni,mert míg meg nem születik addig úgyis fogsz különböző dolgok miatt aggódni, születés után meg még jobban ,de ez az anyasággal jár. 35hkm
Köszönöm szépen :)
Mecsért se választanám ha lehet. Most én is Kiss Dr. úrhoz vagyok "berakva". Nagyon aranyosak voltak tegnap, 18-án majd vinnem kell a papírokat, és akkor majd gyorsan meg is uháznak :)
Bízok én a Piciben, és a 12. hét után tuti nyugodtabb leszek. Veszek majd én is szívhang figyelőt :)
Fekete Antallal mi a bajod?
Én Gál Andrást gondoltam magamnak az Uzsokiból, de nem vállalt. Aztán kitaláltam Jex Annát, de azt istennek nem érem el. És ha most se érem el, akkor máskor se fogom. Nem tudom mi lesz.
De Kiss doki tényleg egy tündér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!