Kérhetek extra uh-t?
Ma megyek az első terhesgondozásra a 14. kerületi sztkba. Egy hete volt utoljára uh-m. Korábban volt egy elhalt terhességem, ezért nagyon megnyugtat mikor látom a picit, és 2-3 napig nem agyalok hülyeségeken.
Van valakinek tapasztalata, ha ott nagyon szépen kérem, esetleg kapok grátisz uh-t? Vagy ha egyszer valahára elérem a választott orvosom, akkor ő csinálni fog?
Vagy a 12. heti előtt én már csak fizetősre mehetek? Kibírom azt is, csak ha már fizeti az ember a TB-t akkor miért kéne 5-10 ezret fizetni egy 3 perces vizsgálatért máshol :( Inkább költeném a babára.
9hkm
De mit árthat egy 3 perces uh? A 12. heti min. 40 perc lesz nem?
Igáig 3 volt, az első komolyan 10 mp, a második kettő a két percet verdeste. Akkor megyek fizetősre, de csak az a jobb, ha a kismama nyugodt...
Ha a Zeszbe(örs) mész, akkor a terhesgondozáson nincs UH, csak a beutalókat fogják kiadni neked(labor, ekg, fogászat, háziorvos, védőnő), felvesznek terhesnek, más nem lesz.
Ha panaszod van, akkor persze megnéz az orvos, de nem biztos, hogy lesz UH is.
Ha választott dokid lesz, Ő elvileg csinál grátisz UHt. Ki a választottad? Hajdúnál nincs UH-gép se, nem csinál UHt, ezt biztos tudom, nekem ő volt az orvosom amúgy.
Köszi!
Hajdút nem akarom, és ő valóban nem csinál.
Én Jex Annát szemeltem ki az Uzsokiból, csak sehogy nem érem el. Ha meg odamegyek személyesen, az is furcsa..jobb lenne telefonon időpontot egyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!