Felraknátok a legeslegelső ultrahangképeteket a Pocaklakótokról?
Amin csak akkora mint egy Mákszem:)
Boldog babavárást mindenkinek!!!!!!!
Nagyon cuki a 7 hetesed!!!!!!!!!!:) A kis Kunkori:)
Nálunk épp kaotikus a helyzet, holnap megyünk újra dokihoz, tegnap azt mondták addig ne is nagyon örüljünk, bármi lehet. De ettől eltekintve persze hogy rakok, és ne is beszéljünk róla ha lehet:) Most ez segít a legtöbbet, hogy gyönyörködöm a szépen fejlődő csemetékben:)
ezen bekarikáztam, mert egyébként még nehéz kiszúrni:)
Itt van irkefirka nélkül Őnagysága:
Szia! :)
Nekem 5hetesen van az első képem róla!!
Nekem is azt mondta a doki ne éljem bele magam, mert még bármi lehet, de nagyon örültem annak a kis babszemnek is akkor!!!
Íme(a jobb oldalon középen lévő kicsi sötét foltocska): [link]
3hét múlva 8hetesen meg ott pityeregtem a vizsgálóasztalon, amikor először meghallottam szívhangját... Sosem felejtem el!!
Kívánom, hogy Te is érezd ezt a legközelebbi uh-on! :)
38hkm
3as vagyok
várom hogy jelentkezz holnap az uh után :) ha minden rendben és kapsz képet remélem megosztod velünk is :)
18 hkm
Szia!
Itt 6 hetes volt a kicsi finyúm :) De kivenni én nem sokat tudok belőle, de látszik, hogy ott van. [link]
35 hkm
3as vagyok
voltál UHn? mi a helyzet?
Sziasztok! Gyönyörűek a babócák, gratulálok mindenkinek!!! Tényleg csodaszépek!
A mi történetünk sajnos tegnap véget ért, nem fejlődött tovább a drágánk, sem az uh, sem az ismételt vérvizsgálat alapján. Nyilván mindennek megvan az oka, biztosan ennek is. Már csak azton kell túlleni, hogy lelöködjön a nyálkahártya, mert az sajnos még mindíg ragaszkodik hozzám, ragaszkodunk egymáshoz...
Aztán újult erővel menni tovább:)
Ettől függetlenül várom továbbra is a képeiteket a Ti kis Kincsetekről! Szerintem jó ötlet hogy megosztjuk ezeket egymással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!