4-5 hetes terhes vagyok, és tegnap este olyan enyhe menzesz szerű vérzésem volt, viszont a ma reggeli ultrahangon és hcg-n viszont minden rendben volt. Ugye meg marad a baba? Mitől vérezhetek, ha nem vetélés? Görbém csatolva.
Kissé bonyolult a helyzetem, de megpróbálom leírni, hogy mindenki értse..
Utolsó menzeszem május 31., de én 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy a 27 napos ciklusom legvégén estem teherbe.
Mégpedig azért, mert előtte is hőmérőztem és mindig későn volt peteérésem, és most is amikor kimaradt a vérzésem még tök negatív volt a teszt, majd csak a 15. dpo-n lett nagyon halvány pozitív..
Itt a ciklusom, hogy jobban értsétek:
Elmentem a nőgyógyászhoz, aki az ultrahangon természetesen még semmit se látott, csak a jobb petevezetőmben valami képletet és megvastagodott méh.ny.h.-t.
Ekkor azt hitték méhen kívül lesz a terhesség, de végül a képlet eltűnt (valószínűleg ciszta lehetett) és a méhen belül megjelent a felritkulás. Így kizárták a méhen kívüli terhességet, már kezdtem fellélegezni..
Azóta most járok papírforma szerint a 7. hétben, de ultrahang szerint csak 4-5 hetes vagyok, ugyanis a mai ultrahangon még csak egy 6x6 mm-es petezsákra hasonlító képlet látszott, és a hcg-m 1100 volt.
Már egy hete elkezdtem pecsételgetni, amit jeleztem is a nőgyógyásznak, aki annyit mondott, hogy ő nem adna még semmit (a vérzésre), mert ha el akar menni a terhesség akkor gyógyszerrel is el fog menni. Megnyugodtam mert 2 napra teljesen elmúlt a pecsételés és az eredmények is jók voltak.
Erre tegnap este menzesz erősségű vérzésem jelentkezett elmentem az ügyeletre, ahol már vért nem találtak, de bent akartak tartani a kórházban, de végül megbeszéltük, hogy semmi értelme bent maradnom éjszakára, majd inkább ma visszajövök.
Visszamentem és kérdezték, hogy én hogyhogy nem szedek még semmit..
Mondtam, hogy én kérdeztem, de a másik orvos nem adott semmit.
Most kaptam Magne B6-ot, Utrogestan hüvelytablettát, és Rutascorbint, ágybanfekvésre ítéltek jövőhét hétfőig, amikor megyek controlra. Mondta, hogy lehet, hogy elkezdődött a vetélés, de ez még az ultrahangon sem és a vérképemen sem látszik..., sőt!!!
Akkor mi a franctól vérzek???
Ahogy hazaértem elkeztdtem jobban vérzeni ez már olyan közepes erősségű menzesz-szerű vérzés volt, de görcs is volt hozzá. Azonnal bevettem a gyógyszereket és pár óra alatt teljesen elmúlt.. (illetve a vérzés egy nagyon picike megmaradt, de ez már csak pecsételés)
Mit tegyek?? Olyan ideges vagyok már, hogy elmegy az eszem..
Pont egy éve próbálkoztunk a babával és most ez volt az első hónap, hogy semmire nem figyeltem oda, kicsit véletlen volt a dolog, de természetesen nagyon szeretném, hogy megmaradjon...
Ha marad a vérzés akkor természetesen visszamegyek az orvoshoz...
Öntsetek belém egy kis lelket, mert még ilyen bizonytalan és kiszolgáltatott soha az életben nem voltam... Már minden nap sírok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!