A menzesz előtt hány nappal esik vissza a reggeli hője a nőnek? és mennyire?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:57
1/9 anonim válasza:
nekem mielőtt megjön előtte 2 nappal már esik, aztán egy nappal előtte épphogy alaphő felett van és amikor megjön aznap leesik
2/9 A kérdező kommentje:
És addig mennyi a normál hő aminek kell lennie? még soha nem hőmérőztem!
2011. jún. 6. 22:04
3/9 anonim válasza:
Mindenkinek más az alaphője. Nekem 36, 2-36,4 körül van.
A leesésről annyit hogy nálam míg mértem a hőmet, addig volt hogy mensi előtt 2. nappal esett, aztán mikor megjött leesett az alapra, de volt olyan is, hogy már megjött de csak másnap kezdett el csökkenni. Ez is változó..
4/9 anonim válasza:
nekem menzi előtt 2-3 nappal kezd el csökkenni (minden nap csökken 1-2 tizedet), de nem ritka, hogy csak a menzi 2. napjára csökken egészen alaphőre
5/9 anonim válasza:
Szia nekem a menzi elött le esett 36,6 ra már beleéltem magam,hogy nem sikerült.És másnap reggel felment 37,3 ra és a tesztem + :):)
6/9 anonim válasza:
Nekem mensi előtti napon szokott leesni. PÉ után 36,9-37,1 a hőm, amikor látom, hogy leesik 36,6-ra akkor általában másnap megjön.
7/9 anonim válasza:
Nekem többnyire még fent van a hőm akkor is amikor megjön, sőt olyan is előfordult már többször is, hogy még akkor is emelkedett a hőm, nemhogy esett volna...
De nálam ha leesik, akkor leghamarabb is akkor esik le, amikor már mensizek.
8/9 anonim válasza:
07:47-es gratulálok neked!
becsatolnád a görbéd, nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakult a hónapod
9/9 anonim válasza:
nekem előtte lévő nap, vagy csak aznap, akár másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!