Kisvárdán hol van védőnő? Ki az, hol rendel (név, cím, tel. Szám, bármilyen elérhetőség)? Be kell hozzá jelentkezni?
Szia!
Igen,fel kell hívnod a rendelőt,és ott pedig utca,házszám szerint fogják a hozzád tartozó védőnő elérhetőségét megadni,akivel majd időpontot tudsz egyeztetni.
Cím: 4600 Kisvárda, Szt. György u. 1.
Tel.:45/415-047
29hkm
Első, én is ezt akartam írni :) Én is oda járok.
31+6 hkm
Ki rendel ott? Én jövőre költözök Kisvárdára, a kisbabám novembernek születik meg, de jövőre mindenképp kisvárdai védőnőre lesz szükségem (most még dombrádi van)
25 hkm
Közben sikerült bejelentkeznem a védőnőhöz. Hétfőn délre járok tanácsadásra. Köszi a segítséget!
Utolsónak: Több védőnő is van, majd a lakcím szerint osztanak be valamelyikhez. De nekem pl. más mérte meg a vérnyomásomat, súlyomat, mint aki a védőnőm és egy harmadik nézte a vizeletmintát. Ott vannak mind együtt, és aki ráér, az foglalkozik épp a veled, ha a tiédnél van bent valaki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!