Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » XIII. kerületi védőnőkről...

Ringlet kérdése:

XIII. kerületi védőnőkről információt tud adni valaki?

Figyelt kérdés
Szeretnék infókat kérni róluk! (Milyenek, ragaszkodnak-e a házhoz járkáláshoz, kekeckednek-e, stb...)

2012. júl. 15. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 4. kerületben lakom, ami kisebb, mint a 13. , itt mégis vagy 3 védőnői körzet van, db-ként vagy 7-8 védőnővel....Akkor mostmár érted, h túl általános a kérdésed?
2012. júl. 15. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek! Merre laksz a 13. kerületben? Tudod, hogy kihez tartozol? Úgy talán konkrétabb lenne, mert védőnője válogatja, hogy ki milyen. Az enyém egy angyal, egy ismerős anyukáé, aki 2 utcányira lakik, egy nemtörődöm borzalom.
2012. júl. 15. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:

a XIII. kerületben 5 körzet van. A védőnők:

[link]

Merre laksz? Lehetne szűkíteni a kört...

2012. júl. 15. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
melyik részen laksz pontosan? én is 13.kerben laktam tavaly, a Lehel út Lehel tér felüli részén!
2012. júl. 15. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítő szándékot! A hun utcában lakom, de azt nem találom hová tartozik.
2012. júl. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!