A tsh vereredmeny mennyi ido lehet? A verkepemen ha minden mas eredmenyt kiertekeltek akkor ezt az egyet miert nem?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok es az elso trimeszteri kotelezo vervetelen voltam a mai nap. minden eredmenyt kiertekeltek a tsh-n kivul, amire az van irva hogy “vizsgalat folyamatban”. Allami intezmenyben vettek le a vert. Kicsit megijedtem hogy ezt a fontos eredmenyt nem kaptam ki hogy esetleg valami baj van vagy nem is tudom.. Gyakori lehet hogy a tsh kesobb kerul kiertekelesre?ma 14:35
1/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem érkezett be elég kérés TSH-ból aznap, és összevárnak pár mintát, hogy a vizsgálatot lefuttassák. Ilyenkor pár napot is van, hogy várni kell. Sajnos nálunk is gyakran előfordul ilyen, és van, hogy speciális laborvizsgálatok miatt heteket is várni kell. Valószínű, hogy a TSH-nál nem ez a helyzet, mert gyakran kért vizsgálat.
2/5 anonim válasza:
Kb 15 éve kezelnek pmel, és eddig a leghosszabb idő, amit tsh eredményre vártam, kb másfél nap volt. De a legtöbbször másnapra megvan. Eeszt nézd, oda előbb felkerül, mint a különböző rendelők/email stb helyekre.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg holnapra meglesz, ne izgulj. Biztos nem azért nincs meg, mert probléma van. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben van, nagyon szepen koszonom! Igen, mindig az eesztn nezem, koszonom a tanacsot :)
ma 17:31
5/5 anonim válasza:
TSH állami intézményben többször is, volt 1 nappal később került bele, mint a többi eredmény.
Eeszt-ben nézd, nekem például új email nem is jött róla valamiért, csak újból letöltöttem a leletet, és már ott volt hirtelen az eredmény, ahol előtte a "folyamatban" szerepelt.
Szóval ez is előfordulhat, hogy ugyanabba a dokumentumba töltik fel, nem egy külön új dokumentumba, érdemes így is ránézned holnap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!