Ancsatacsko kérdése:
Budapesten 11. Kerület Szent Kristófban várandósgondozás: apukát beengedik az ultrahangra?
Figyelt kérdés
nov. 14. 22:26
1/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, nálam az volt, hogy mivel TB alapon mentem, ezért nem lehetett bent, de ha fizetősre mentem volna ugyanoda, akkor - azt hiszem - bent lehetett volna.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez kiborító egyébként, kíváncsi lennék az indokra… én végül magánban csináltatom az uh-t, annyira csapnivaló volt már maga a terhességmegállapítás is a szent kristófban. Mint szakemberek nincs probléma, de alap, hogy hülyének néznek, és nekem ez nagyon frusztráló volt, mert nyilván rengeteg kérdésem volt, amikre nem igazán kaptam választ.
nov. 23. 06:16
4/4 anonim válasza:
Hogy nem mehet be az apa egy olyan helyen, ahol van fizetős UH és TB alapú is, annál még megértem, hogy az egy plusz szolgáltatás, amiért fizetni kell, az ingyenes meg úgy megy, mint a sima szakorvosi rendelőben (legalábbis nálunk az "SZTK"-s rendelésre sem mehet be az apa). A terhességmegállapításról nem tudok nyilatkozni, mert nekem az másik (kerületi) rendelőben volt és ott nagyon orvosfüggő. Az egyik kedves, de nem magyaráz, a másiknak - finoman szólva - van egy stílusa, viszont alaposan magyaráz, a harmadik rendes és valamennyit magyaráz is. Annyi szerencsém van, hogy a terheskönyvben benne van a foglalkozás rovat, így a hülyének nézést általában megúsztam. Cserébe most kamatostul megkapom a gyermekorvos asszisztensétől :D. Ami nekem zavaró államiban, hogy ha nem akarják, hogy éjfélig tartson a rendelés, minden betegre 10-15 perc jut vetkőzéssel, recepttel, vizsgálattal stb. együtt. Így nehezen fér bele a rengeteg kérdés. Szerencsére egy részükhöz a védőnő is hozzá tud szólni, így volt, amit tőle kérdeztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!