A Synlabnál a Gólya csomag III. trimeszteri labor az valójában a kiskönyv szerinti 2. trimeszteri?
Fogalmam sincs, en is mindent maganba csinaltattam, de nem csomagokat valasztottam.
Elmentem a cukorterhelesre meg a vervetelekre.
A kiskonyvet vittem es azalapjan jeloltek be az ertekeket a papiron vervetel elott, amik kellettek az adott trimeszterben.
Szerintem boven olcsobb is volt, mint 26 ezer, ha jol neztem ennek a csomagnak az arat.
Én is magánban csináltattam, Synlab vérvételi hely. Ott mondtam, hogy kiskönyves 1. és 2. trimeszteres vérvételt szeretnék (a harmadiknál is ez lesz), nekik pedig megvolt kinyomtatva amúgy a kiskönyv, és összeválogatták a szükségeseket. Plusz nekem a dokim az 1. trimeszterben kért TSH-t, ezt mondtam, hogy tegyék hozzá. A 2. trimeszteriért én fizettem van kemény 9.000 forintot, amiben benne volt a 2 pontos cukorterhelés is.
A legjobban úgy jársz, ha megmondod, mit kérsz, legrosszabb esetben odaadod a kiskönyvet és kész, ők meg összerakják. Persze, ha a dokinak van spéci kívánsága, akkor azt is mondod.
De jó, köszönöm mindenkinek.
Hát nekem nem is jutott eszembe, hogy így külön-külön is össze lehet válogatni, és még lehet olcsóbban is kijövök mint ezekkel a csomagokkal. Akkor lehet megpróbálom majd így, mert nekem ezek a csomagok így nem stimmelnek. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!