Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Végre pozitív lett a tesztem,...

Végre pozitív lett a tesztem, de most hirtelen azt se tudom, hova menjek és mikor? Ciklus kimaradás 6. napján vagyok, tehát az 5. hetet kezdem meg. Sima nőgyógyászatra menjek és ott elmondanak mindent, vagy keressek várandósgondozás csomagot?

Figyelt kérdés

#terhesség #varandósgonodozás
júl. 22. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég, ha 7. héten mész a nőgyógyászatra, addigra tuti van szívhang. Onnan meg majd küldenek a védőnőhöz, aki a kiskönyvedet fogja adni.
júl. 22. 11:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

a várandós gondozás csomag nem más, mint pénzlehúzás. Legalábbis nálunk.

7.héten elmész egy sima nődokihoz és ennyi. Ő majd mondja a továbbiakat.

júl. 22. 11:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Ok, köszönöm!

Jövő héten mennék nyaralni, akkor azt simán tehetem orvosi konzultáció nélkül?

júl. 22. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

mégis mit kellene konzultálni ezen?

Nyilván nem fogsz hegyeket emelgetni vagy ilyesmi.

A fertőzésveszélyre figyelj jobban kicsit oda és ennyi. Termált kerüld.

júl. 22. 11:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Régóta vágyok babára, nyilván ezért izgulok és lehet túl izgulom.
júl. 22. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen tul izgulod. Nyugodjal le.

Ilyenkor keteselyes. Ha nem akar megmaradni akkor ha a fejed tetejere allsz akkor se fog.

júl. 22. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Menj el nyaralni, lazíts, pihenj.

Kérj időpontot az nogyaszhoz kB a 7.het körülre, akkor már biztos lesz szivhang is. Utána hívd fel a védőnőt (neten meg tudod nézni lakóhely szerint kihez tartozol). Tőle kapsz majd kiskonyvet.

júl. 22. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondták, ráérsz 7 hetesen orvoshoz, utána a védőnő adja a kiskönyvet és segít eligazodni mikor, hova menj.

Várandós gondozás csomag szerintem is lehúzós.

Annyit tehetsz, hogy elkezdesz vitamint szedni pl.Czeizel féle szerintem elég jó összetételű meg a Femibion is.

júl. 22. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
27%

Elmesz nyaralni es majd ha hazertel intezed

Raersz a 10ik heten is elmenni dokihoz. Felesleges rohanni a 5-7 hetesen. Nem leszel elorebb. Vedono ad kiskonyvet es ellat jo sok szar tanaccsal. A neten kb 1000000 jo ha 1 tanacs normalis. Szoval mem olvasgass netes forumokat a gyakorit sem. Teli van butasaggal es ijesztegetessel.

Ha bizonytalan vagy elso a soki! Nem valami forum mert nem valos segitseg.

12 elott felesleges korbekurtolni a csaladot es a rokonokat. Addig barmikor elmehet ha akar.

júl. 22. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem biztos, hogy ráér a 10. héten orvoshoz menni. Időben meg kell kérni a 12 hetes genetikai uh-ra is az időpontot, mert nem biztos, hogy utána olyan könnyen tudnak majd adni!

Nekem eddig 2védőnővel volt dolgom, mindkettő normális volt, segített kiigazodni, mikor milyen vizsgálatokat intézzek, későbbiekben is szuperül összedolgoztak a gyerekorvossal.

júl. 23. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!