Végre pozitív lett a tesztem, de most hirtelen azt se tudom, hova menjek és mikor? Ciklus kimaradás 6. napján vagyok, tehát az 5. hetet kezdem meg. Sima nőgyógyászatra menjek és ott elmondanak mindent, vagy keressek várandósgondozás csomagot?
Figyelt kérdés
#terhesség #varandósgonodozás
júl. 22. 10:59
11/11 anonim válasza:
Én a 8-9. héten voltam várandósság megállapításon, 7. előtt semmiképpen nem érdemes. Ott megnéz a doki, ha régen volt, történik egy rákszűrés, megállapítja a terhességet és hogy van-e szívhang, minden rendben van-e.
Ha minden oké, akkor meg kell keresni a védőnőt, plusz időpontot kell foglalni az 1. trimeszteri genetikai uh-ra. Minden helyi sajátosságot elmond a védőnő. Elég-e a kiskönyv a laborba, vagy kell beutaló, tud adni ő, vagy kell hozzá a háziorvos és eléd rakja a teljes menetrendet, hogy mikor hol kell megjelenned.
Szóval ne aggódj. Nyugodj meg, kérj egy időpontot a nőgyógyászhoz hetedik hét utánra és érezd jól magad a nyaraláson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!