Gyomorsav ellen van valami bevált módszer?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, a gyomorsavtól és emiatti hányástól létezni sem tudok...
Köszönöm szépen 🫶🏼
nov. 9. 21:36
2/26 A kérdező kommentje:
Tudom fura kérdés de mihez lehet hasonlítani az ízét?
Soha nem ittam még salvus vizet így elképzelni sem tudom..😌
nov. 9. 21:40
4/26 A kérdező kommentje:
Sajnos a rennie nem használ, de köszönöm szépen ❤️
nov. 9. 21:42
5/26 anonim válasza:
Szornyu ize van, en hanytam tole. :D
De amugy hatasos tenyleg, ha meg tudod inni.
Nekem a rennie es gaviscon viszont segitett rovidebb tavon, de a vegen mar kaptam ludeat az orvostol es az volt az igazi megvaltas.
6/26 anonim válasza:
1-es vagyok. Szódabikarbóna ize (elvileg az is jó gyomorsavra). Nem vészes, nekem semmi bajom vele, mai napig iszom, ha gyomor jellegű problémáim vannak.
8/26 anonim válasza:
Ludea. Orvos írhat fel, de nekem csodaszer volt.
9/26 anonim válasza:
Én kihánytam a salvus vizet meg a szódabikarbónát is. Pár korty lúgos víz után meg nagyon fájt a gyomrom. Az elején segített a tej, meg hogy nem ettem semmit, ami savat csinál. Utána meg mindentől sok savam volt, meg reflux, azt már csak kibírni lehetett :(
10/26 anonim válasza:
Hú, Salvus vizet egyszer ittam életemben, bőven terhesség előtt. Ha addig nem voltam elég rosszul, attól igen.
Én Ludeával éltem túl, bár a vége felé már az se nagyon segített. Azt nem tudom, 1.trimeszterben lehet-e szedni, mert nekem csak később kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!