Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 28 hetes kismama vagyok...

28 hetes kismama vagyok tágult bélkacsokat látnak az uh-n. valaki hasonlo helyzetben ? Ha igen mi lett végül mikor megszületett a baba ?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit jelent a tágult belkacs, nekünk echodens belkacs volt, az lehet más, na mindegy. Az én fiam 100% egészséges egy éves nagyfiu már :) szerintem ha nálatok amúgy minden genetikai uh rendben volt, és itt sem volt más eltérés, akkor nem lesz baj. De ott a vizsgálaton esetleg mit mondtak?
tegnapelőtt 11:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen először nekünk is echodens beleket irtak, azt mondták fehérebbek a belek aztán jött a tágult bélkacs. Valószínű azért tűnnek fehérebbnek a belek mert ott valami tágulat van , genetikai tanácsadáson sem mondtam olyan nagy dolgot, azt mondták ha megszületik majd akkor kell ellenőrizni. Genetikailag minden rendben egyébként .
tegnapelőtt 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Az Uh-on leírt tágult bélkacsok jellemző csak egy UH-os kép, de semmire sem diagnózis. Gyakran fordul elő mindenféle ok nélkül, ezért aggodalomra nincs ok, ellenőrizni kell majd a következő UH-on, hogy jelen van-e még a tágulat.
tegnapelőtt 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!