Tudom nem egetrengető dilemma ez de én nagyon kellemetlenül érzem magam ha felül vagy alul sokáig meztelenül kell lennem az orvos előtt még akkor is ha szülés előtt állok. 😁 Sima nőgyógyászati vizsgálatra és uh-ra is mindig alul szoknyában mentem, felül különálló felsőben,hogy ha az egyik lekerül ne legyek teljesen csupasz. Most viszont,hogy hidegebb az idő már nem jönnek rám a régi őszi szoknyáim. Így vagy nadrágba tudnék vagy valami egybe részes vastagabb ruhába de gondolom az nem opció. Ma megyek először NST-re, utána méhszájat is vizsgál és lesz kenet vétel is.
Köszönöm szépen ha tudsz tanácsolni valamit! 🙂
okt. 8. 05:45
1/7 anonim válasza:
Én hosszabb pulcsi/póló + nadrág kombót választottam mindig. A nadrág takar nst-n, a póló pedig amíg felülök a vizsgálóasztalra.
okt. 8. 05:58
2/7 anonim válasza:
Póló/trikó és leggings, fölé kisruha. A ruhát levettem és a trikót csak felhúztam. Mondjuk én februárban jártam, akkor hidegebb idő volt, mint most.
okt. 8. 06:46
3/7 anonim válasza:
Hosszú bő póló/tunika nadrág. Az Nst nálunk külön szobába volt, max kigombolni kellett a nadrágom és szerintem a pólóm is elég volt felhajtani. A vizsgálathoz meg mindig csak a nadrágom, fehérneműm vettem le. A hosszú felső így mint egy ruha takart. Tökre megértelek. Az a jó hírem hogy szüléskor ez már eszembe se jutott. Amúgy is hálóingbe voltam szinte végig. Akkor se kell teljesen pucéran szambáznod ha nem akarsz végig. :)
okt. 8. 06:53
4/7 anonim válasza:
leggings, hosszú felső kombóba jártam.
A leggings maradt a helyén, a pólót pedig felhajtottam, a hasam kinn legyen.
Ha vizsgálat volt, a felső maradt, azzal alul is tudtam takarni
okt. 8. 07:36
5/7 anonim válasza:
Én nyáron szültem. Leggings+tunika. Vagy nyári ruha, de az alá is vettem egy rövid sztreccs gatyát, hogy ne legyek teljesen pucér. De többen voltunk bent és sokan voltak bugyiban, az se ciki, senkit nem érdekel.
okt. 8. 12:00
6/7 anonim válasza:
Nadrág+hosszabb póló.
Ez a kenetvétel csak először van, utána normál esetben nincs vizsgálat, csak a hasadat kell kicsomagolni, ahhoz meg a legeslegrosszabb az egybe ruha.
okt. 8. 13:01
7/7 anonim válasza:
NST-hez csak a pocakot kell kitakarni. Nálunk felrakták a tappancsokat és utána letakartak egy lepedővel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!