Jeleneg miért érdemes magánorvoshoz menni?
Így van, már több mint egy éve. Az, hogy a kórházban nem szól hozzá, az túlzás, de már nincs átjárás az állami és a magán eü között, vagyis nem kezelheti ugyanaz az orvos államiban, mint magánban. Megjegyzem ennek eddig is így kellett volna működnie, nem véletlenül szabályozták.
Amiért én mégis magán várandós gondozásra járok, az nekem az alaposság, a bizalom és az idő. Ha időpontra megyek, időpontra hívnak be, majd mehetek a dolgomra, nem kell fél napot ott ülni. Van idő feltenni a kérdéseimet, választ is kapok rájuk, nem egy flegma fejbiccentés az egész. És egy orvos követi végig a várandósságomat, nem az aki éppen bent van. Tisztelet a kivételnek persze, tudom, hogy sok helyen az sztk is jól működik. Nálunk sajnos nem.
Így van, ha a magandokid nem rendel abban a kórházban, ahova tartozol nem is fog ott lenni. Nem is szülhetsz nála és nem is mehetsz abba a kórházba, ahol ő dolgozik. Magánban lehet szülni potom 500 - 800 ezer ft-t.
Mindezt leszámítva, azért jobb még így is magánban járni terhes gondozásra, mert ahogyan előttem írtak sokkal körültekintőbbek, nem ülsz ott felesleges időt, mégis ha 30 perces konzultáció mondok valamit 10 percet lehúzódik akkor sem fognak páros lábbal kirúgni :) Én mindenképp érdemesnek tartom még így is a magandokit, mint az sztk-t. Sajnos, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!