Érdemes magánorvost fizetni?
Szia
Nekem van dokim az elso perctol.. A terhesgondozasom 12ezer. Havi egyszer talizunk,a teloszamat ugy nyomoztam ki az asszisztenstol. Ketszer hivtam volna fel mobilod,egyszer vozes sok folyasom volt ,masodszor olyan gorcsom volt,hogy felallni nem birtam. Egyszer se jott be a korhazba megvizsgalnii mivel fel se vette a telot :/
Nem alalult ki jo viszony,ugy erzem ha meglatna a korhaz folyoson be kene mutatkoznom
Atbeszeltuk a ferjemmel,ugyeletesnel fogok szulni,szulesznot fogadok es adunk penzt az ugyeletesnek ha rendes..
26hkm
Én debreceni vagyok és egy elég jó magándokihoz járok, nála 7000ft a terhesgondozás. Elég rendes mertha problémám van és pl. valamit csinálnia kell (pl múltkor boraxos ecsetelés) azt nem szokta külön felszámolni, csak a terhesgondozás árát kéri. Mindig ad ingyen 1-2 uh képet is, szóval nem mondok egy rossz szót se.
Azért szeretek oda járni mert szinte alig kell várni. Tökrendezett kultúrált a rendelője de ami a legfontosabb hogy nagyon szuper uh gépe van és mindig elmagyarázza épp mit látok, meg hogy mi micsoda, van e baj. Azt is szeretem hogy nem próbálja meg feleslegesen lehúzni rólam a pénzt. Pl a négyes tesztet nála is meglehetne csinálni 14ezerért de azt mondta menjek sztkba, akkor ingyen lesz. Én megvagyok vele elégedve és mivel sűrűn még nem kell mennem hozzá ezért nem is tűnik olyan soknak.
Az sztk-s is tuti jó, csak pl nekem sokat kellett várni és alig mondott valamit a doki, nem lettem tőle okosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!