Honvéd kórházban mennyire jó a várandós gondozás? Kihez érdemes menni? Hogy lehet bejutni?
Kétszer szültem a Honvédban, bár nekem volt orvosom akihez terhesgondozásra jártam magánba (ő is honvédos), de elég sokszor megfordultam ügyeletben több orvosnál is. Szakmailag mind nagyon profi, szóval szerintem teljesen mindegy, kihez mész, egyik se fog elhajtani a problémáiddal.
Ha a Honvédhoz tartozol akkor semmi akadálya hogy felhívd a központi telefonszámot és időpontot kérj terhesgondozásra.
ajánlom fb-n a honvéd kórházban szülök csoportot. akár névtelenül is tudsz ott is kérdést feltenni.
sztk-ban nem tudsz máshoz menni? vagy akár csak 1 alkalommal elmenni magándokihoz, aki megnéz, atbeszelitek a dolgokat? nekem úgy rémlik, hogy a kórházba nem lehet terhesgondozásra menni (vagyis de, de nem tudom kik mehetnek), csak sztk-ba, de fogalmam sincs pontosan hogy működik, én csak igényjogosult vagyok. de max sürgősségire menj be a hétvégén, hogy vért hánysz (ha jól értettem), esetleg a szülőszobát hívd fel, biztosan segítenek hova menj, ha a honvéd korhazhoz tartozol. de az fb csoportban is biztosan többet tudnak mondani, mint én.
egyébként nincs orvosfogadás, ügyeletben fogsz szülni a honvédban is. de nagyon profik a dokik, szülésznők is, én meg voltam velük elégedve, pedig nem ismertem senkit, aki a magándokim volt, szabin volt amikor szültem, bár elvileg akkor se jöhetett volna be, ha épp ügyel amikor szulok.
a kórházi időpontok terhesgondozásra pikkpakk elfogynak, minden hó 20-a körül vannak meg a következő havi időpontok, telefonon kitartóan kell őket hívogatni, személyesen könnyebb a helyzet, de ugye ehhez tudni kell, mikor vannak időpontok (a csoportban sokszor ezt is szokták írni).
Dr. Cserey Eszter földre szállt angyal!
Én hozzá jártam és nála szültem, nagyon kedves, megértő, és jó szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!