Nagyobb túlsúllyal rendelkező kismamaként mennyire kell félni a védőnőnél a méreckedésn3l?
Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle, 22hetes vagyok és sajnos feljött az első kiló, látom magamon hogy ez nem csak víz sajnos. Holnap megyek védőnőhöz és félek mit fog szólni 🙁, diétázom és mozgok is rendesen de valahogy az a kiló most feljött. (Tudom hogy ennyit a mérleg is csalhat, viszont eddig nem tette nálunk így nem hiszem hogy az a ludas, illetve már egy hete kb ennyit mutat, szóval sajnos ez nem egy kiugró érték)szept. 9. 13:47
11/15 A kérdező kommentje:
#10 hát amikor a kettőt hallottam nekem is elég fura volt... Amúgy jelenleg sportolok és figyelek az étkezésemre, azért sem szaladt még el a súlyom (nagyon hízékony ember vagyok), egyenlőre a védőnőm még nem foglalt állást hogy szerinte mennyi is az annyi. Eddig két nőgyógyász mondott kétfélét, a dietetikusom pedig igazából az étkezésemre koncentrált eddig hogy ne legyen túl kevés, de feleslegesen sok sem 🤷. Szerinte most egész szépen működik a dolog.
szept. 9. 14:53
12/15 anonim válasza:
Vicces
120kg eszem teherbe (doki szerint tuti az UFOk voltak mert mashogy kizart) szules elott voltam 100kg pedig nem dietaztam
A vedono nem csesztetet. Ha mert volna tuti raszolok.
13/15 anonim válasza:
Kérdező. A csesztetést engedd el a füled mellet. Majd ha gond van a többlet súllyal, akkor a szakorvos jelzi hidd el, de a védőnőnek ebben nem tiszte okoskodni. Pár kilókért amúgy se szóljon semmit, mert a terhességi kor növekedésével, nő a testsúly és ez NORMÁLIS. Ha ettől eltérő óhaja van a védőnőnek, szard le, de tényleg.
14/15 anonim válasza:
Ki mondta neked ezt a két kilót ? Nekem azt mondta az endokrinológus, hogy max 6-8kg hízás lenne az ideális. 95kg-ról indultam. 32+4
-nèl járok, egyelőre 5kg jött fel. Soha nem bas.zogatott se a védőnő, se a nőgyógyász, se az endokrinológus. Vérnyomásom, cukrom is jó.
15/15 anonim válasza:
Nyugodj meg, mert a stressz csak árt a babának. Amit írsz, az alapján bőven sokat teszel azért, hogy ne hízz el indokolatlanul a terhesség alatt. Ha ezek után bárki b@sztat, akkor egyik füleden be, másikon ki. Esetleg konzultálj dietetikussal, és akkor mondhatod azt, hogy a dietetikussal egyeztetett étrendet követed, arra meg ne szóljon be, akinek nem ez a szakmája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!