Streptococcus fertőzéses újszülött?
Sziasztok!
Van e itt olyan Anyuka, akinek a kisbabája szülés alatt megfertőződött a streptococcus vírussal, mert az anyának pozitív volt a kenetvétele?
Mi lett a kimenetel? A kisfiam már a második fajta antibiotikumot kapja, de egyszerűen nincs jobban és nagyon kétségbe vagyunk esve.
36. héten volt kenetvétel? Akkor kaptál rá antibiotikumot?
Mert ezt szülés előtt kellett volna rendezni.
Nem mondod? 37.hetre született, szülés alatt kaptam, de csak egyre volt idő és utána toltak a mutobe..
Aznap jött meg a kenetvetel eredmény, mikor elfolyt a magzatviz váratlanul.
Légyszíves, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor ne is tedd.
1# szülés közben/után adnak mindenkinek...
Ha császároztak, kérdező, a műtét miatt gondolom, nem kapta el.
1es vagyok.
Nagyon sajnálom a babádat! Drukkolok,hogy meggyógyuljon!
A 3as választ nem én írtam.
Érdemben nem tudok hozzászólni, de jobbulást a picinek.
Hány nap után kapta a második antibiotikumot?
Amit olvastam róla anno hogyha ki is kezelték utána figyelni kell az influenza szerű tünetekre, mert később is előjöhet. Illetve szokták ajánlani a légzésfigyelőt is ilyen esetben. De ezeket csak olvastam, tehát tapasztalatom nincsen. Remélem hamar felépül a pici. Amúgy lehet pont olyan antibiotikumot kapott a pici amire rezisztens volt az a fajta, amit elkapott. Arra gondolj, hogy a lehető legjobb kezekben van. Ha esetleg fejsz neki, vagy szoptatod, elvileg az is tud segíteni. Kitartást!
6os vagyok
Kedves kérdező hogy van a pici/hogy vagytok?
Sziasztok!
Szerencsére minden jól alakult. Nem tudni mit kapott el, pedig ezerféle tenyészetet csináltak mindenhonnan. Azóta már 10 hetes egészséges, imadnivaló nagyfiú. De soha nem fogom elfelejteni, hogy hogyan indult az élete szegénynek.
1es vagyok.
Azért kérdeztem,mert nekem a magándoki 2016-ban nem csinált kenezvételt. Nem is tudtam,hogy kell.
Viszont a lányom az újszülött osztályon kórházi fertőzést, Klebsiella ESBL-t kapott el.
Kezelést nem kapott rá,mert azt mondták,erre nincs...
Fél évig volt a szervezetében...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!