Mekkora volt a babátok becsült súlya a 3. trimeszteri UH-n?
Figyelt kérdés
Nekünk 1825gr 30+5hetesen.jún. 21. 10:53
1/5 anonim válasza:
30+3 1569 gr, azt mondták eddig mindenhol, hogy nem lesz túl nagy baba, én annyira nem is bánom, könnyebb lesz megszülni :D
2/5 anonim válasza:
1600 gramm. Vegul kozel 4 kilosan es 55 centivel szuletett, szoval nem tudom mikor neztek el valamit vagy hogy lehet hogy ekkora lett, de mindegy, nem volt igazabol problema, csak ez ugy megmaradt :DD
4/5 anonim válasza:
1920 körül volt.
(3730 g-mal született 39+5)
5/5 anonim válasza:
1931 gramm 32 hetesen. Azt mondták ekkor még, hogy átlag súlyú. Aztán 4120al született, 57 centivel, a legnagyobb baba volt egy jó nagy kórházban :D (a 39. Heti uhn már 3900 grammra becsülték, szerintem ez volt inkább a pontosabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!