Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » II. fokban érett méhlepény,...

II. fokban érett méhlepény, de teljesen zárt 3000 értékű méhszàj. 34 hetes vagyok. Mire készüljek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 34 hetes kismama vagyok és a kórházban ma a fentebb említett értékeket mérték. A baba súlya 2000 gramm, tehát pici még, ráadásul faros. Kaptam keringés serkentő gyógyszert. Volt valaki hasonló cipőben? Mire számítsak?

2024. jún. 20. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet kiszámítani semmit. Egyik gyereknél zárt voltam, a másiknál 3 ujjnyi. Mindkettőt túlhordtam 1 héttel, indítottak. Várom mi lesz a harmadiknál.
2024. jún. 20. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt igazán senki nem fogja tudni megmondani neked még az orvosok se, így 34 hetesen, így ne agyalj rajta sokat.

Nekem az első császár volt(faros)

Most a másodiknál sima szülésre készülünk azt mondták. Ma vagyok 40+4 napos. Ez átváltott abba, ha hétfőig nem indul be(teljesen zárt vagyok), akkor főorvosi nagyvizit és akkor császározni fognak ismét.

Hidd el tényleg bármi. Még az utolsó héten is sokminden változhat.

2024. jún. 20. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:

40+1 héten szültem úgy hogy előtte való nap zárt voltam. Természetes úton.

A lepény is II. fokban volt érett.

2024. jún. 20. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És az nem baj, hogy a 34. héten csak 2030 gramm, 3 hete pedig 1900 gramm volt? Nem kevés a hízás? Az orvos szerint kevéske, de nem vészes, viszont picit megnyugszom, ha más anyukák is leírják a tapasztalatot!
2024. jún. 21. 07:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 36. Héten két héttel kisebbnek nézték

Szülés előtt nap is 2800at mondtak

Végül 3100 lett.

2024. jún. 21. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as voltam.
2024. jún. 21. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok kérdező?
aug. 12. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!