II. fokban érett méhlepény, de teljesen zárt 3000 értékű méhszàj. 34 hetes vagyok. Mire készüljek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 34 hetes kismama vagyok és a kórházban ma a fentebb említett értékeket mérték. A baba súlya 2000 gramm, tehát pici még, ráadásul faros. Kaptam keringés serkentő gyógyszert. Volt valaki hasonló cipőben? Mire számítsak?2024. jún. 20. 19:24
1/7 anonim válasza:
Nem lehet kiszámítani semmit. Egyik gyereknél zárt voltam, a másiknál 3 ujjnyi. Mindkettőt túlhordtam 1 héttel, indítottak. Várom mi lesz a harmadiknál.
2/7 anonim válasza:
Ezt igazán senki nem fogja tudni megmondani neked még az orvosok se, így 34 hetesen, így ne agyalj rajta sokat.
Nekem az első császár volt(faros)
Most a másodiknál sima szülésre készülünk azt mondták. Ma vagyok 40+4 napos. Ez átváltott abba, ha hétfőig nem indul be(teljesen zárt vagyok), akkor főorvosi nagyvizit és akkor császározni fognak ismét.
Hidd el tényleg bármi. Még az utolsó héten is sokminden változhat.
3/7 anonim válasza:
40+1 héten szültem úgy hogy előtte való nap zárt voltam. Természetes úton.
A lepény is II. fokban volt érett.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És az nem baj, hogy a 34. héten csak 2030 gramm, 3 hete pedig 1900 gramm volt? Nem kevés a hízás? Az orvos szerint kevéske, de nem vészes, viszont picit megnyugszom, ha más anyukák is leírják a tapasztalatot!
2024. jún. 21. 07:35
5/7 anonim válasza:
Nekem 36. Héten két héttel kisebbnek nézték
Szülés előtt nap is 2800at mondtak
Végül 3100 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!