Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 3. Trimeszteri ultrahangon...

3. Trimeszteri ultrahangon mit néznek? Túl gyorsan leráztak?!

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk, 30 Hetes terhesség. Mindössze a méreteit nézték.( fej és haskörfogat, femur, humerus) volt súlybecslés, a méhlepényt nézték, meg áramlást mértek, nem volt 10 perc az egész, annyit mondott, hogy minden rendeben, viszont látásra.

Fura, mert a 20 hetes uh-n majdnem háromnegyed órát voltunk bent. Ez így rendben van, vagy menjek el szerintetek magánba?

jún. 14. 12:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak ennyi. :)
jún. 14. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg ennyi, ha eddig nem volt gond, nincs nagyon mit nézni, nálunk is csak azt nézte az orvos hogy mekkora a baba és ez alapján mennyi a várható születési súlya. Egyébként én magánba járok
jún. 14. 12:27
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
A 20 hetes az genetikai volt nem?
jún. 14. 12:49
 4/15 anonim ***** válasza:
58%

30. heten mar ki van fejlodve, nem kell nezni, hogy hany labujja van, erre van a a nagy 20 hetes genetikai ultrahang.

Nyugat Europaban , USA-ban, azaz a fejlett orszagokban eleve csak ket ultrahang van, a 12. es a 20 hetes.

jún. 14. 12:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Én ma voltam. Nálam szerintem áramlást se néztek. Kb.10perc volt.
jún. 14. 13:40
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a háromnegyed óra rohadt sok. Ha minden egyértelműen jó, minden ultrahang le van zavarva max 10 perc alatt, de nekem akkor sem volt sokkal több, amikor hibát véltek látni (végül szerencsére nem volt semmi baj). Gondolj bele, ha minden alkalommal mindenki bent lenne háromnegyed órát, 0-24ben tartana a rendelés :D
jún. 14. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 20 hetes is kb 10 perc volt, megmért mindent, minden rendben volt, talán a 12 hetes volt kicsit több idő, kb 20 perc, de ugye az kombinált teszttel volt egybekötve
jún. 14. 14:06
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
A 12 hetesen magánba mentem egyedül egy élmény volt. 45 percet voltam bent én tök szívesen néztem a kislányom mit csinál. A 20 hetesen mondom nem fizetek, elmegyek államiba, hát....5 perc volt az egész , pedig oda a párom is hívtam, mert abban a tudatban voltam ha nem is olyan lesz de hasonló, vagy megmutatják vagy valami. De semmi. Szerintem ez attól is függ hogy ki csinálja, milyen úton.
jún. 14. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 10 perc volt a 30.heti UH, ugyan ezeket nézték, mint neked, bizonytalan is voltam, de akkor úgy látom ez az általános :D
jún. 14. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is rengeteg a 45 perc. Nekem egyszer akkor volt ennyi, mikor úgy feküdt, hogy valamit nem tudtak megnezni és mozgatnom kellett a csípőm, sétálni menni, mindennel együtt volt kB 45 perc. Nem tudom mit lehet olyan sokáig nézni rajta.

Nekem mindig max 15 perc, nézi a gépen mindenét, aztán diktálja az aszisztensnek, aztán nekem is mutogatta mije hol van a babának, kaptam képet és ennyi

jún. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!