Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Van még rajtam kívül valaki,...

Van még rajtam kívül valaki, akinek iszonyat sok sava van/volt a terhesség 3. trimeszterében?

Figyelt kérdés
Ahogy haladt előre a terhesség, egyre több savam lett, próbálkoztam szódabikarbónával, Rennievel stb… de semmi sem segített igazán. Aztán felírták a Ludea nevű gyógyszert, ami kb. 2 hónapig segített, de mostmár az sem. Bármit eszek/iszok felmegy tőle a savam, a sima mentes víztől is. Mindent megyek kihányni, bármilyen táplálékot magamhoz veszek. Másnál is van/volt így? Terhesség után mennyivel szűnnek meg a panaszok? Tudom már nem sok idő, de így ezek az utolsó hetek iszonyat szenvedősek.. 37 hetes kismama.

jún. 10. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szintén Salvus víz segített. Csak ajánlani tudom.
jún. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!