Első trimeszteres túlélő tippek, praktikák?
Nektek mi vált be a rosszullétek ellen? Van itt minden, hányinger, hányás, fáradtság, rossz közérzet, plusz a 2.5 éves lánykám, meg egy napi 8,5 órás meló. :D
Köszönöm, ha megosztod, neked mi segített!
Nagyon nehéz kérdés.. én csak enyhíteni tudtam, de azt sem mindig.
Első terhességemnél kb semmi se segített :( 6-20.hétig minden reggelt hányással indítottam. Nem számított hogy ettem az ágyban kekszet, akármit. Ennél a terhességnél a coca-cola tudott alkalmanként segíteni, de az sem mindig. És itt minden kijött, ami nem tetszett a gyomromnak épp, elég volt ránézni vagy rágondolni valamire. Nagyon rossz volt, nem tudom gyerek mellett hogy bírtam volna ki.
Második terhességemnél sokkal jobb volt, de így is megszenvedtem.. szeremcsére kevesebb volt a savam, igy a reggeli rosszullétet az ágyban keksz/ropi, stb evéssel el tudtam nyomni. De ott is ugyanúgy émelyegtem a 8-16.hét között. Ami akkor bevált: reggel lassan meginni egy hideg pohár tejet, vagy hideg innivaló (pl az izesétett Jana vizek nagyon), gyömbéres verbena cukorka, rennie, illetve hogy ha éhes lettem azonnal ettem-amennyiben nem: elfajult az émelyges.
Nagyon nehéz túlélni tudom. Elsőnél önmagàban is alig bîrtam ki, most nekem is itt volt egy 4 éves, nem egyszerű. De èn már ezért sem (meg sok másért sem) vállalnék többediket. Örülök, hogy munka, gyerek mellett az eddigi nehezét kibírtam. Kitartást, sok erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!